foto

Leah Gibson

  • nar. Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lost Solace
Ms. Matched (TV film)
Not with His Wife (TV film)
2015 Kořeny minulosti (TV film)
The Christmas Note (TV film)
2014 What an Idiot
2013 Crook
Předvečer zkázy (TV film)
Vražda za vraždu
2012 Indie Jonesing
2011 Manžel nebo milenec (TV film)
Zrození Planety opic
2010 A Night for Dying Tigers
Betwixt (TV film)
Twilight sága: Zatmění
2009 Cizinka s mou tváří (TV film)
Strážci - Watchmen
2008 Cyklus
Odyseus: Cesta do temnoty
2007 Vražedné vize (TV film)

TV seriály

2018 Sacred Lies (TV seriál)
Chapter Ten: Subject - Minnow Bly (S01E10)
Chapter Eight: Wedding Day (S01E08)
Chapter Seven: Phantom Pain (S01E07)
další epizody (9)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Pray for My Patsy (S02E12)
AKA Pork Chop (S02E10)
AKA Shark in the Bathtub, Monster in the Bed (S02E09)
další epizody (8)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Crashing (S01E04)
Shut Eye (TV seriál)
There's No Place Like Home (S02E10)
Shortchanged (S02E02)
We're Not in Kansas Anymore (S02E01)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Ace of Swords (S01E10)
Five of Cups (S01E08)
Two of Swords (S01E07)
další epizody (4)
The 100 (TV seriál)
Ye Who Enter Here (S03E03)
Wanheda: Part 1 (S03E01)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Lucy (E06)
další epizody (5)
iZombie (TV seriál)
Astroburger (S01E11)
Motiv (TV seriál)
O šest měsíců později (S03E01)
2013 Darebák (TV seriál)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
This American Housewife (TV seriál)
2011 Soldiers of the Apocalypse (TV seriál)
True Heroines, The (TV seriál)
2010 Caprica (TV seriál)
End of Line (E09)
Ghosts in the Machine (E08)
The Imperfections of Memory (E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Two Minutes to Midnight (S05E21)
2009 Riese (TV seriál)
2007 Tin Man (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Lupičská ukolébavka (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace