foto

Leah Gibson

  • nar. Victoria, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lost Solace
Ms. Matched (TV film)
Not with His Wife (TV film)
2015 Kořeny minulosti (TV film)
The Christmas Note (TV film)
2014 What an Idiot
2013 Crook
Předvečer zkázy (TV film)
Vražda za vraždu
2012 Indie Jonesing
2011 Manžel nebo milenec (TV film)
Zrození Planety opic
2010 A Night for Dying Tigers
Betwixt (TV film)
Twilight sága: Zatmění
2009 Cizinka s mou tváří (TV film)
Strážci - Watchmen
2008 Cyklus
Odyseus: Cesta do temnoty
2007 Vražedné vize (TV film)

TV seriály

2020 Manifest (TV seriál)
Carry On (S02E08)
Return Trip (S02E06)
Coordinated Flight (S02E05)
další epizody (5)
2018 Sacred Lies (TV seriál)
Chapter Ten: Subject - Minnow Bly (S01E10)
Chapter Eight: Wedding Day (S01E08)
Chapter Seven: Phantom Pain (S01E07)
další epizody (9)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Modlitba za Patsy (S02E12)
AKA Kotleta (S02E10)
AKA Žralok ve vaně, příšera v posteli (S02E09)
další epizody (8)
2017 The Arrangement (TV seriál)
Crashing (S01E04)
Shut Eye (TV seriál)
There's No Place Like Home (S02E10)
Shortchanged (S02E02)
We're Not in Kansas Anymore (S02E01)
2016 Shut Eye (TV seriál)
Ace of Swords (S01E10)
Five of Cups (S01E08)
Two of Swords (S01E07)
další epizody (4)
The 100 (TV seriál)
Ye Who Enter Here (S03E03)
Wanheda: Part 1 (S03E01)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Lucy (E06)
další epizody (5)
iZombie (TV seriál)
Astroburger (S01E11)
Motiv (TV seriál)
O šest měsíců později (S03E01)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
Rule #174: Never Trust Anyone Who Charges by the Hour (S01E02)
Darebák (TV seriál)
The Last Supper (S02E07)
2013 Darebák (TV seriál)
Killing Grace (S01E10)
Chasing the Dragon (S01E09)
A House Is Not a Home (S01E08)
další epizody (10)
Once Upon a Time in Wonderland (TV seriál)
2012 Arctic Air (TV seriál)
This American Housewife (TV seriál)
2011 Soldiers of the Apocalypse (TV seriál)
True Heroines, The (TV seriál)
2010 Caprica (TV seriál)
End of Line (E09)
Ghosts in the Machine (E08)
The Imperfections of Memory (E07)
Lovci duchů (TV seriál)
Poslední jezdec (S05E21)
2009 Riese (TV seriál)
2007 Tin Man (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Lupičská ukolébavka (S02E08)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky