Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kate řekne Tobymu, že je těhotná. Kevin má být hlavní postavou dobročinné aukce, kterou organizuje Sophie pro svou nemocnici, ale musí platit daň za uspěchanou rehabilitaci svého kolene. Randall si pomalu získává Dejinu důvěru. Jack se rozhodne přetrvávající rivalitu mezi Kevinem a Randallem vyřešit společným tábořením a Rebecca ho musí zastoupit u lůžka jeho umírajícího otce. V Jackovi to vyvolá vzpomínky na těžké dětství i na bratra, kterého ztratil ve Vietnamu. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

This Is Us nas prekvapuje nadalej (chlapcek na zadnom sedadle auta ked bol Jack maly)! Kino a manikura pre dievcence sa nekonali, stalo sa nieco nepredvidatelne...a Jack s chalanmi panska jazda camping a ryby, super! (Hned by som sla s nimi hehe). Za nepokracovanie v casovej liini "at 17" davam o hviezdicku menej, zaujimalo by ma to viac (hlavne co sa stalo Jackovi) ako nejaka dobrocinna akcia a zase Kevinovo koleno. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jedeme dál. Ve stejné náladě, ve stejném rytmu, se stejným humorem. Rodinná skládačka pokračuje, pokaždé přijde nějaký nový střípek do celkového puzzle. Třeba tentokrát návrat k Jackově opileckému otci, který leží na smrtelném lůžku. Jenže Jack dá přednost táboření se svými syny, u kterých přetrvává rivalita (trvající až téměř do dospělosti). Kate zpracovává své těhotenství a řekne novinku Tobymu. Kevin schytává to, že uspíšil rehabilitaci svého kolene. Zobání došlo a chlast bolest jen zmírní. ()

Reklama

Galerie (26)

Reklama

Reklama