foto

Aedin Mincks

  • nar. 2000
    Georgia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Aedin je nejmladší ze tří dětí. Narodil se ve státě Georgia, čtyři roky žili v Illinois, v roce 2004, když mu bylo pět let, přestěhovala se jeho rodina do Kalifornie. Aedin se začal herectví věnovat už ve svých šesti letech a nakonec se objevil v seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY. Dále se pak objevil v dalších seriálech jako POHOTOVOST, THE SARAH SILVERMAN PROGRAM, ZAPOMENUTÍ A PRŮMĚRŇÁKOVI.

Poprvé se na plátna kin dostal roku 2010 a to ve filmu FASTER, jehož hlavní hvězdou je Dwayne Johnson. Další jeho role byla v pokračování úspěšné komedie PAŘBA VE VEGAS, jejíž druhý díl nese název PAŘBA V BANGKOKU a Aedin si tam zahrál mladší verzi Zacha Galifianakise. Pak se opět pustil do seriálové tvorby a objevil se v seriálu NEW GIRL. V současné době ho lze vídat v disnyovském seriálu FARMA RAK. Jeho zatím poslední výpravou na plátna kin byla další úspěšná komedie a to MÉĎA, kde si zahrál filmového syna Giovanni Ribisiho.

Chipsonator

Herecká filmografie

Filmy

2017 A Cowgirl's Story
2016 Poklad u jezera
2015 Any Day
2014 Golden Shoes
2012 Double Wide Blues
Méďa
2011 Můj táta Rocker (TV film)
Pařba v Bangkoku
2010 Faster
Před očima (TV film)

TV seriály

2017 The Mick (TV seriál)
The Haunted House (S02E04)
2016 Colony (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2014 Zkažená úča (TV seriál)
2011 Farma Rak (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Kalhoty dolů (S01E04)
Průměrňákovi (TV seriál)
Most (S02E23)
2010 Hodina duchů (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Každý někdy potřebuje pomoc (S06E13)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Vchodové dveře (S01E06)
Zapomenutí (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Ženáč (S15E15)
2008 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
Making New Friends (S02E09)

TV pořady

2012 Teens Wanna Know (TV pořad)
2011 KARtv (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace