Reklama

Reklama

Reklamní odborník Marcus Graham je svobodný mládenec. Graham není nikdy bez ženy po svém boku. Na scénu přichází Jacqueline, jeho nová šéfová, a Marcus se rázem ocitá na místě, kde poprvé v životě sklízí ovoce vlastního chování! (Viacom)

Videa (1)

Trailer

Recenze (99)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Marcus Miller: 1. Give U My Heart - Toni Braxton ,2. It's Gonna Be Alright - Charlie Wilson ,3. Tonight Is Right - Keith Washington ,4. I'd Die Without You - P.M. Dawn ,5. 7 Day Weekend - Grace Jones ,6. End Of The Road - Boyz II Men ,7. Reversal Of A Dog - The LaFace Cartel ,8. Love Shoulda Brought You Home - Toni Braxton ,9. There U Go - Johnny Gill ,10. Don't Wanna Love You - Shanice ,11. Feels Like Heaven - Kenny Vaughan & 'The Art Of Love' ,12. Hot Sex - A Tribe Called Quest , ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Okrem toho, že sa tu objavuje niekoľko vtedy skoro neznámych, ale neskôr preslávenejších osobností, na filme nie je nič k videniu. Humor mi príde typicky černošský (peace), ktorý nám čechoslovákom až tak veľa nehovorí. V niektorých smeroch je to typická americká romantika, občas okorenená humorom najrôznejších kvalít. Ako si môžete odo mňa prečítať asi u všetkých filmoch kde hral Eddie Murphy, nie som nadšencom jeho filmov a neviem či je to tým, že je to zlý herec, alebo je to tým, že hral v hrozných snímkach. ()

Reklama

penegal 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z fajnovějších filmů s E.Murphym v hlavní roli. Další herecké role také velmi zajímavě obsazené a to především u mladičké (v této době) H.Berry. Film je "chuťově" velmi vyvážený a v mnohých ohledech i vtipný. Nechybí tu sex, náboj, myšlenka a eskalace....no prostě ok a rozhodně člověk neudělá chybu, když se na to podívá a to nejlépe s lahvinkou dobrého chardonay. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Něco jako firemní romantický film s Eddiem Murphym? Hodně slabé nezábavné, ale tohle dílko je zajímavé obsazením ženských rolí - jedna z prvních rolí Halle Berry a Robin Givens manželka Michaela Tysona, který ji obviňoval, že mu s tchýní rozfofrovala stamiliony a ještě zfingovala údajný potrat a ona jeho obviňovala z domácího násilí ( takže pravda je bůhvíjaká ). Takže když chci vidět jak vypadá zlatokopka tak si vzpomenu na tenhle film, jinou přidanou hodnotu to nemá. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy se tentokrát vymanil od ztřeštěných komedií a akčních filmů a zkusil taky trochu vážnější notu. Příběh o záletníkovi se silným egem, jemuž dá život pořádnou lekci nabízí kromě lehké zábavy také romantickou atmosféru. Eddie dokázal, že i takovéto role mu nejsou cizí. Zajímavostí na filmu je hojná účast dnes již filmových hvězd z řad afroameričanů. Každý má své pevné místo a vzájemně se nijak neruší. Tvůrci nechali děj volně plynout, čímž vytvořili zcela nenáročné dílo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Z televizní verze byla vystřižena scéna, kde Lady Eloise (Eartha Kitt) svádí Marcuse (Eddie Murphy) poté, co ho pozve na večeři. (Cheeker)
  • Natáčelo se v New Yorku a Washingtonu D.C. (Cheeker)
  • Ve filmu hrály dvě představitelky Catwoman, konkrétně Eartha Kitt (60. léta) a Halle Berry (součastnost). (ČSFD)

Reklama

Reklama