foto

Karel Fairaisl

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Za oponou noci
2014 Bony a klid 2
Hodinový manžel
2011 Hranaři
Vetřelci a lovci: Krutá nevěra (TV film)
Vetřelci a lovci: Užij si se psem (TV film)
2010 Dešťová víla
2009 Vetřelci a lovci: Zrozen bez porodu (TV film)
2008 Hlídač č. 47
Kanadská noc (TV film)
2007 Malé radosti (studentský film)
2006 Jedním slovem román (studentský film)
Malé pohádky (studentský film)
Uzavřená společnost (studentský film)
2005 Posel jara (studentský film)
Ticket to Bahamas
Ze života matek (studentský film)
2004 Chytrému napověz (studentský film)
Malý svět (studentský film)
2003 Object Space Mill (studentský film)
Pouta nejsilnější (studentský film)
2001 Žárovka (studentský film)

TV seriály

2015 Rudyho má každý rád (TV seriál)
Proč jsme tady (E12)
Fascinující Dáša (E11)
Pes (E10)
další epizody (12)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Baltik (E05)
Lišky a slepice (E04)
další epizody (6)
Marta a Věra (TV seriál)
Teambuilding (S01E01)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Soud pana Havleny (E05)
Znamení koně (TV seriál)
Požár (S01E07)
Dražba (S01E06)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Podraz (S02E16)
Slušný chlapec (S02E15)
2010 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Otázka víry (S02E06)
Lidská skládačka (S02E02)
2006 Horákovi (TV seriál)
Šestý smysl (S01E16)
Maminka (S01E15)
Strýček z Ameriky (S01E14)
další epizody (8)

Dokumentární

2003 Alenka aneb (studentský film)
2002 Poslední fext (studentský film)

Hudební videoklipy

2012 Xindl X - Štědrý večer nastal (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace