foto

Salvatore Billa

  • nar. 31.3.1943
    Catania, Sicílie, Itálie
  • zem. 22.5.2006 (63 let)
    Řím, Lazio, Itálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Rivincita di Natale, La
2002 Gangy New Yorku
1999 Falcone (TV film)
Li chiamarono... briganti!
1995 Starman - Výrobce hvězd
1992 Alibi perfetto
1991 Rok zbraní
1990 King's Whore, The
Kmotr III
Lakomec
Pan účetní se nevzdává
Pummarò
Tre colonne in cronaca
Voce della luna, La
1989 Bambino e il poliziotto, Il
1988 Gli invisibili
1987 Sicilian Connection
1986 Ginger a Fred
Naso di cane (TV film)
1985 Bláznivá dovolená v Evropě
Kajícník
1984 Tenkrát v Americe
1983 A loď pluje
Favoriti e vincenti
Železný muž
1982 Bello mio, bellezza mia
Conte Tacchia, Il
Si ringrazia la regione Puglia per averci fornito i milanesi
1981 Cappotto di legno, Il
Falco e la colomba, Il
Třetí na řadě
1980 Luca il contrabbandiere
Razza selvaggia
1979 Cappotto di Astrakan, Il
Od Corleone až po Brooklyn
1978 Arma, L'
Avere vent'anni
Corleone
Gegè Bellavita
La banda del gobbo
Poliziotto senza paura
Velký balík peněz
1977 Banda del trucido, La
Cesta rajské smrti
Cinico, l'infame, il violento, Il
Diamanti sporchi di sangue
Figlio dello sceicco, Il
Napoli si ribella
Železný šéf
1976 A Matter of Time
Bordella
Esecutori, Gli
La lupa mannara
Liberi armati pericolosi
Padroni della citta, I
Paura in città
Squadra antifurto
Tosca, La (TV film)
Velké vydírání
Vrah a polda
1975 ...a tutte le auto della polizia
Colpo in canna
Due cuori, una cappella
Jdi, gorilo!
La città sconvolta: caccia spietata ai rapitori
Manhunt in the City
1974 Corte marziale
Erotomane, L'
Guappi, I
Poliziotto è marcio, Il
Prova d'amore, La
Sex v hlavě
Tutti figli di mammasantissima
1973 Boss - Smrt na zakázku
Casa della paura, La
Černá ruka
Chléb a čokoláda
1972 Bada alla tua pelle, spirito santo!
Camorra
Familiari delle vittime non saranno avvertiti, I
Milán, kalibr 9
Sotto a chi tocca!
Spirito santo e le cinque magnifiche canaglie
1971 Mio padre Monsignore
Návrat Sabaty
Sbohem, Sabato
Slepý pistolník
Vendetta è un piatto che si serve freddo, La
1970 Ciakmull - L'uomo della vendetta
Souboj
1969 Io e Dio
1968 Mimo zákon
Romeo a Julie
1967 Zkrocení zlé ženy
1966 Bible
Grand Prix
1963 Kleopatra

TV seriály

1999 Ispettore Giusti, L' (TV seriál)
1987 Chobotnice 3 (TV seriál)
1983 Quer pasticciaccio brutto de via Merulana (TV seriál)
1973 Vero coraggio, II (TV seriál)
1970 Lotta dell'uomo per la sua sopravvenza, La (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace