foto

Claire Keelan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Trip to Greece
2017 Paddington 2
The Trip to Spain
2015 The Girl in the Dress
2013 Mister John
The Psychopath Next Door (TV film)
2012 Kelly + Victor
2010 The Trip
2008 Umlčeni
2006 Hard to Swallow
Perfect Day: The Millennium (TV film)
2005 Poslední kat
Tristram Shandy

TV seriály

2014 The Trip (TV seriál)
Il Riccio, Capri (S02E06)
Hotel Locarno, Rome (S02E04)
La Suvera, Pievescola (S02E03)
další epizody (4)
2013 Černé zrcadlo (TV seriál)
Přijdu hned (S02E01)
Hercule Poirot (TV seriál)
Opona - Poirotův poslední případ (S13E05)
2012 Line of Duty (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
The Last Weekend (TV seriál)
2010 The Trip (TV seriál)
The Yorke Arms (S01E05)
Hipping Hall (S01E04)
Holbeck Ghyll (S01E03)
další epizody (4)
Vyděděnci (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 No Heroics (TV seriál)
Přežít! (TV seriál)
2007 Jak nežít svůj život (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2006 Perfect Day: The Funeral (TV seriál)
Sorted (TV seriál)
2004 Nathan Barley (TV seriál)
2002 All About Me (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky