foto

Dale Midkiff

  • nar. 1.7.1959 (60 let)
    Chance, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hell's Kitty
2008 2012: Soudný den
2007 Flight of the Living Dead: Outbreak on a Plane
Love's Unending Legacy (TV film)
Love's Unfolding Dream (TV film)
Totally Baked: A Pot-U-Mentary
2006 Štestí věčné lásky
2005 Po letech (TV film)
Záchrana v hlubinách
2004 Nelítostná volba
Slib věčné lásky (TV film)
2003 Bouře
Láska přichází zvolna (TV film)
2002 Nancy Drew (TV film)
Videovoyeur (TV film)
2001 Air Bud - Fotbalista
Projekt Falcon
Route 666
Vězeňská správkyně (TV film)
2000 Muž jiné ženy (TV film)
Vrána 3: Návrat
Útok vetřelců (TV film)
1998 Conversations in Limbo
1997 87. revír: Vlna veder (TV film)
Bezzubí (TV film)
Únos (TV film)
1996 87. revír: Sníh (TV film)
1995 Visitors of the Night (TV film)
Únos dítěte (TV film)
1994 Spalující vášeň - Příběh Margaret Mitchellové (TV film)
1992 Nápoj lásky č. 9
1991 Cena za krásu (TV film)
Plymouth (TV film)
Shoot First: A Cop's Vengeance (TV film)
Sins of the Mother (TV film)
Vydírání (TV film)
1989 Cry for Help: The Tracey Thurman Story, A (TV film)
Hřbitov domácích zvířátek
1988 Elvis and Me (TV film)
Nezávazný sex?
1986 Dallas: The Early Years (TV film)
Nightmare Weekend
1984 Streetwalkin'

TV seriály

2014 Castle na zabití (TV seriál)
Tenkrát na západě (S07E07)
2013 Laskavý dotek (TV seriál)
Hell on Heels (S02E05)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Důvěřuj, ale prověřuj (S02E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Usmrcení na silnici (S04E23)
2007 Dexter (TV seriál)
Noc, kdy se mi rozsvítilo (S02E07)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Zmrzlý na kost (S06E05)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
2001 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Teorie chaosu (S02E02)
1998 Sedm statečných (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Time Trax (TV seriál)
1989 Dream Street (TV seriál)

Dokumentární

2016 Unearthed & Untold: The Path to Pet Sematary

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace