foto

Marla Gibbs

  • nar. 14.6.1931 (87 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Love Jacked
2017 Lemon
The Last Revolutionary
You Can't Fight Christmas
Zůstaň nablízku
2016 Second Sight (TV film)
2015 The Man in 3B
2014 Grantham & Rose
Old Soul (TV film)
2012 Tajný agent v sukni
2008 Afro Ninja
2006 Ways of the Flesh
2005 Love on Layaway
2001 Bratři
2000 Stanley's Gig
Visit, The
1999 Foolish
Ztracený a nalezený
1998 Border to Border
1994 Lily in Winter (TV film)
1993 Muž meteor
1991 Last Breeze of Summer
Up Against the Wall
1990 Jídelníček pro vraha (TV film)
1979 You Can't Take It with You (TV film)
1977 Passing Through
1975 Missing Are Deadly, The (TV film)
1974 Black Belt Jones
1973 Sweet Jesus Preacher Man

TV seriály

2018 Fly (TV seriál)
Rel (TV seriál)
Laundry Room (E02)
Station 19 (TV seriál)
Let It Burn (S01E07)
Reignited (S01E04)
Invisible To Me (S01E02)
Black-ish (TV seriál)
North Star (S04E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Beneath the Surface (S16E06)
2017 Trial & Error (TV seriál)
A Wrench in the Case (S01E02)
Teachers (TV seriál)
Snap Judgement (S02E05)
Black-ish (TV seriál)
I'm a Survivor (S03E15)
2015 The Carmichael Show (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Touží po pomstě (S05E09)
2012 Skandál (TV seriál)
The First Family (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Underwater (S04E02)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Nejlepší přátelé (S02E22)
Pohotovost (TV seriál)
Kontakt s lidmi (S11E11)
2004 Listen Up (TV seriál)
2002 Rerun Show, The (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Patrons Ain't (S04E22)
1999 Passions (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
First Encounters of the Close Kind (S03E10)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Fresh Prince (TV seriál)
Snílek (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1981 Checking In (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)

Dokumentární

2016 Norman Lear: Just Another Version of You

TV pořady

2010 The 8th Annual TV Land Awards (TV pořad)
1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1985 The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1984 Pryor's Place (TV pořad)
Super Password (TV pořad)
The 36th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1983 The 35th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 The 34th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1981 The 32nd Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace