foto

Marla Gibbs

  • nar. 14.6.1931 (88 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 HeadShop
She Ball
2019 El Camino: Film podle seriálu Perníkový táta
One Fine Christmas (TV film)
2018 Love Jacked
2017 Lemon
The Last Revolutionary
You Can't Fight Christmas
Zůstaň nablízku
2016 Second Sight (TV film)
2015 The Man in 3B
2014 Grantham & Rose
Old Soul (TV film)
2012 Tajný agent v sukni
2008 Afro Ninja
2006 Ways of the Flesh
2005 Love on Layaway
2001 Bratři
2000 Stanley's Gig
Visit, The
1999 Foolish
Ztracený a nalezený
1998 Border to Border
1994 Lily in Winter (TV film)
1993 Muž meteor
1991 Last Breeze of Summer
Up Against the Wall
1990 Jídelníček pro vraha (TV film)
1979 You Can't Take It with You (TV film)
1977 Passing Through
1975 Missing Are Deadly, The (TV film)
1974 Black Belt Jones
1973 Sweet Jesus Preacher Man

TV seriály

2018 Fly (TV seriál)
Rel (TV seriál)
Laundry Room (E02)
Station 19 (TV seriál)
Let It Burn (S01E07)
Reignited (S01E04)
Invisible To Me (S01E02)
Black-ish (TV seriál)
North Star (S04E17)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Beneath the Surface (S16E06)
2017 Trial & Error (TV seriál)
A Wrench in the Case (S01E02)
Teachers (TV seriál)
Snap Judgement (S02E05)
Black-ish (TV seriál)
I'm a Survivor (S03E15)
2015 The Carmichael Show (TV seriál)
Skandál (TV seriál)
The Testimony of Diego Muñoz (S04E15)
Where's the Black Lady? (S04E11)
American Horror Story (TV seriál)
Touží po pomstě (S05E09)
2012 The First Family (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Underwater (S04E02)
2010 Nouzové přistání (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
2006 House of Payne (TV seriál)
Lincoln Heights (TV seriál)
2005 Odložené případy (TV seriál)
Nejlepší přátelé (S02E22)
Pohotovost (TV seriál)
Kontakt s lidmi (S11E11)
2004 Listen Up (TV seriál)
2002 Rerun Show, The (TV seriál)
Dva z Queensu (TV seriál)
Patrons Ain't (S04E22)
1999 Passions (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
Dawsonův svět (TV seriál)
First Encounters of the Close Kind (S03E10)
1998 Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
The Hughleys (TV seriál)
1997 101 dalmatinů (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Fresh Prince (TV seriál)
A jsme u konce, část druhá (S06E24)
1995 Happily Ever After: Fairy Tales for Every Child (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Dotek anděla (TV seriál)
1992 Martin (TV seriál)
1990 Snílek (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
In the Heat of the Night (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1981 Checking In (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
The Jeffersons (TV seriál)

Dokumentární

2016 Norman Lear: Just Another Version of You

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky