foto

Tatanka Means

  • nar. 19.2.1985 (35 let)
    Chinle, Arizona, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Winnetou: The Beginning
2019 Once Upon a River
2016 Shangri-La Suite
2015 Burning Bodhi
Hybrids
Labyrint: Zkoušky ohněm
Neither Wolf Nor Dog
2014 Všechny cesty vedou do hrobu
2013 Hostitel
2012 Tygří oči
2011 Sedona
2008 Stopy zmizelých
Turok: Son of Stone

TV seriály

2020 FBI: Most Wanted (TV seriál)
Ghosts (E07)
2017 The Minutes Collection (TV seriál)
The Son (TV seriál)
Scalps (S01E10)
The Prophecy (S01E09)
Honey Hunt (S01E08)
další epizody (8)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
The Careless Giant (S01E07)
2015 Saints & Strangers (TV seriál)
Noční směna (TV seriál)
Parenthood (S02E09)
Best Laid Plans (S02E08)
Recovery (S02E01)
2014 Noční směna (TV seriál)
Bitva o Alamo (S01E04)
Banshee (TV seriál)
Pokrevní linie (S02E04)
Na válečné stezce (S02E03)
Hromový muž (S02E02)
další epizody (4)
2010 Scoundrels (TV seriál)
2009 Freedom Riders (TV seriál)
2008 Comanche Moon (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2005 Na Západ (TV seriál)

Dokumentární

2019 UmoNhoN Iye The Omaha Speaking - vyp.
1988 American Experience (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky