Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maya vrací úder Kingpinově armádě. (Disney+)

Recenze (10)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moje obavy zda to Maya dokáže ustát byly liché. Má skutečně co nabídnout a většinu epizody táhla ona za ten silnější konec. Ostatní postavy mě kromě Biscuitse absolutně nezajímají a ten lakrosový začátek byl takový meh... Bojím se u tohohle seriálu nějakého přeplácaného finále, jako tomu bylo třeba u WandaVision nebo u ostatních ze začátku dobře se vyvíjejících MCU seriálů. Snad se ničeho takového už nedočkáme. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z toho lacrosového úvodu, musela zopelichat pera na čelence nejednoho původního obyvatele severoamerických plání. Jako kdyby se tady vynahrazovala staletí ignorace, útlaku... . Ale to si musí indoši ofrflat sami. Pro mě je podstatnější, že to poněkud odsouvá bokem to, co mělo být největším lákadlem tohoto seriálu ...souboj Kingpina s Echo ...ideálně za účasti rudého Devílka a dalších marveláckých streetcirkusáků. Takže tato epa je i přes trainaction a faktické vyhlášení války, trochu nezajímavá. Obsahově je to zatím nízkotučné. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč mám zase koukat jak mocná indiánka 1200 n.l. roznesla na kopytech (v lakrosu nebo co tobylo) kde jakého chlapa? Dějově nezájem, politicky dvojnásob. A v cca 20té minutě si to seriál podělal definitivně. Tak ona je nakonec kouzelná… teď už je čekám na potvrzení, že je lezba. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pomerne zaujimave, hoci nie moc inovativne prepojenie s indianskymi predkami. Poslabsi diel. Mrzi ma, ze v mnohych filmoch a serialoch i pri vaznych, ci depresivnejsich scenach, je pre niektorych tvorcov nutne mat obsadeny nejaky vtipny az babracky charakter, ktory ma veci "odlahcit". Na mna to posobi ako "past na oko" a znatelne to rusi. Slabsi priemer. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobře, Maya chce oslabit Kingpina, ale co dál? Zatím v seriálu postrádám nějaký hlubší význam a nové (vedlejší) postavy jsou krajně nesympatické. Je ale fajn, že se vrátila banda vlkodlaků z Twilightu. ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele

Je to něco co v MCU ještě nebylo a je to zajímavé. Jen mám stále trochu strach - ty záchvaty s vizema starých indiánů a svítící ruce indikují něco jako extrémní případ vyvolenosti a další multiverzální bordel ve finále. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Maya požádá svého strýčka, aby ji pomohl při krádeži/sabotáži (přesně nevíme) munice ve vlaku, a tím oslabila Kingpinovu armádu. V této misi uspěje, a ač si zničí svoji kovovou nohu, celý komplex, kde Kingpin schovává zbraně a výbušniny, skončí vyhozený do povětří. Při tom všem se však její strýček dopustí požkození babiččiného auta, což staré dámě rozhodně neudělá radost. Při opravě auta, na niž čeká, navíc prozradí Bonnie to, co nechtěl: Maya je zpátky ve městě, a nechce se s ní setkat. To mladou dívku, bývalou kamarádku neslyšící hrdinky (která ještě u sebe navíc poznala schopnosti svých předků) velice rozčílí. Nejvíce naštván je na ni ale její bývalý opatrovatel/kamarád, sám tak trochu zapletený do celého zločinu (...). 45 procent. Náhlý pokles kvality mne šokoval, ale dám seriálu ještě šanci. Naděje nikdy neumírá. ()

Reklama

Reklama