foto

Valente Rodriguez

  • nar. 14.2.1961 (58 let)
    Edcouch, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Big Shot
2016 A Dog & Pony Show
2015 Endgame
2011 Gone Hollywood
The Little Match Makers
2010 Las Angeles
Lean Like a Cholo
2009 500 dní se Summer
Chceš mě, chci tě
Nějak se to komplikuje
Red Queen, The
2002 Never Trust a Serial Killer
Rozbal to naplno (TV film)
Z nuly hrdinou
2001 Gristle, The
Suckers
2000 Erin Brockovich
Řezník, kněz a prostitutka
1999 Útok z hlubin
1997 Sopka
V záběru
1996 Big Squeeze, The
Ed
Zločin z vášně
1995 Moje rodina
1993 Huck and the King of Hearts
Mr. Jones
Roosters
Twenty Bucks
Věc cti
1990 Impuls
1988 Salsa

TV seriály

2018 Murphy Brown (TV seriál)
Thanksgiving and Taking (S11E09)
2013 Manžel k pohledání (TV seriál)
For Better or for Worse (S02E24)
Sleeping with the Enemy (S02E23)
Happily Divorced... With Children (S02E22)
další epizody (7)
2012 Manžel k pohledání (TV seriál)
Follow the Leader (S02E17)
A Star Is Reborn (S02E16)
The Back-Up Fran (S02E15)
další epizody (17)
2011 Manžel k pohledání (TV seriál)
Torn Between Two Lovetts (S01E10)
Vegas Baby (S01E09)
A Kiss Is Just a Kiss (S01E08)
další epizody (10)
Shameless (TV seriál)
Daddyz Girl (S01E11)
Mentalista (TV seriál)
Šarlatové stuhy (S04E01)
2010 Pohotovost Miami (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Pearsonovi (TV seriál)
2005 Freddie (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
2001 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sabrina, the Activist (S05E19)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1999 Akta X (TV seriál)
Zlá voda (S06E13)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Nocležníci (S02E03)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Ferris Bueller (TV seriál)
1988 The Golden Girls (TV seriál)
Yokel Hero (S04E04)
1981 Síla rodu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace