foto

David Wilmot

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny
Mother's Day (TV film)
2016 Proti všem
2014 71
Kalvárie
Vyhrát zlatou
2013 Amor en su punto
2012 Good Vibrations
Immaturity for Charity (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
Shadow Dancer
2011 Pomáhat a chránit
2010 All Good Children
Parkování
2008 Dorothy Mills
2007 Waiting for Dublin
2006 Borci
Hříšné město
2004 Zákon přitažlivosti
Šestiraňák
2003 Intermission
2002 Home for Christmas (TV film)
2000 Flick
Krysa
1999 Love Divided, A
1998 Generál
1997 Byl jsem dole
Oholený klenotník (TV film)
Tichý nepřítel
1996 Gentleman Caller
Michael Collins
1990 Pastvina

TV seriály

2018 Lewis and Clark (TV seriál)
The Alienist (TV seriál)
Castle in the Sky (E10)
Requiem (E09)
Psychopathia Sexualis (E08)
další epizody (10)
Génius (TV seriál) - herec, a.z.
Kapitola desátá (S02E10) - a.z.
Kapitola první (S02E01)
2017 Black Sails (TV seriál)
XXXVIII. (S04E10)
XXXVII. (S04E09)
XXXVI. (S04E08)
další epizody (10)
2016 Murder (TV seriál)
The Big Bang (E03)
Ripper Street (TV seriál)
Edmund Reid Did This (S04E06)
2014 Ripper Street (TV seriál)
The Peace of Edmund Reid (S03E08)
Live Free, Live True (S03E07)
The Incontrovertible Truth (S03E06)
další epizody (8)
2013 Vikingové (TV seriál)
První sněm (S01E01)
Ripper Street (TV seriál)
Our Betrayal: Part 2 (S02E08)
Our Betrayal: Part 1 (S02E07)
A Stronger Loving World (S02E06)
další epizody (8)
2012 Ripper Street (TV seriál)
What Use Our Work? (S01E08)
A Man of My Company (S01E07)
Tournament of Shadows (S01E06)
další epizody (8)
2010 Tudorovci (TV seriál)
Přirozený spojenec (S04E04)
2009 Father & Son (TV seriál)
Tudorovci (TV seriál)
Smrt královny (S03E04)
Rozkol a trest (S03E03)
Povstání na severu (S03E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2012 Záchrana Titanicu (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace