foto

Annalise Basso

  • nar. 2.12.1998 (19 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Nepřehlédnutelná zrzka Annalise Basso je nejmladší ze tří sourozenců a narodila se v St. Louis 2. prosince 1998. Starší bratr Gabriel i sestra Alexandria se také věnují herectví - známější je Gabriel, který na sebe výrazně upozornil rolí Martina ve rodinném sci-fi J. J. Abramse Super 8.

Annalise nyní žije v Los Angeles a stejně jako u mnoha jiných hereček její kroky k filmu směřovaly postupně přes začátky v reklamě a modelingu. Debutovala v roce 2007 v thrilleru OBRAZ MRTVÉHO (Ghost Image), poté, přestože se objevila v malých rolích v rodinném filmu ÚTĚK NA ALJAŠKU (Alabama Moon, 2009) a hororu DARK HOUSE (2009) spolupracovala především s televizí: objevila se v epizodních rolích v Zoufalých manželkách, Anatomii lži, Nikitě nebo TV dramatu 1% (2009). Nejvíce se však zviditelnila rolí Eden Hanby v jedné z epizod úspěšného projektu HBO Pravá krev (True Blood). Poté, co se v roce 2012 mihla v komediálním serálu NOVÁ DÍVKA (New Girl) přišel úspěšný rok 2013, kdy konečně o sobě dala výrazněji vědět ve světě filmu - ztvárnila Grace, polovičku hlavní dětské dvojice v romantickém rodinném dramatu D. J. Carusa UŽ SE NEBOJÍM (Standing Up) a výraznou postavou mladé Kaylie v hororu OCULUS. V současnosti působí v seriálu Red Road (2014).

Petr "peetriss" Michalik

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ladyworld
Nostalgia
Slender Man
2016 Ouija: Zrození zla
Tohle je náš svět
2013 Oculus
Už se nebojím
2009 1% (TV film)
Dark House
Na křídlech lásky (TV film)
Útěk na Aljašku
2008 Pohádky na dobrou noc
2007 Obraz mrtvého

TV seriály

2018 Philip K. Dick's Electric Dreams (TV seriál)
Safe & Sound (E09)
2015 Constantine (TV seriál)
Waiting for the Man (E13)
2014 The Red Road (TV seriál)
2012 Nová holka (TV seriál)
Děti (S01E21)
2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Pawnee Rangers (S04E04)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Změna hry (S06E23)
2010 Nikita (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nelehká volba (S01E10)
Transplantační jednotka (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Po požáru (S05E09)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace