Reklama

Reklama

A Creature Was Stirring

  • Velká Británie Good Luck, Nightingale
Trailer

Obsahy(1)

Zdravotní sestra, která se stará o svou dceru se záhadným postižením, se snaží skrýt svá tajemství, když se v jejím domě během smrtící vánice ukrývají nezvaní cizinci. (JasonCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Klasicky jsem si přivstal a jak je mým zvykem(poslední roky) Štedrý den odstartuju (pokud možno) nejlépe nějakým hororem s vánoční tématikou. Letos to vyšlo na A Creature Was Stirring. Už teď je mi jasný, že tenhle kousek bude rozcupován (především mainstreamovým divákem) a upadne v zapomnění protože tuhle psychojízdu ocení asi jen málokdo. Pokud nic tak hororovej fanoušek aspoň musí ocenit starý dobrý poctivý efekty a triky. Tady se na CGI nehraje. Což už se dnes moc nevidí a nenosí. Čehož si já velice cením a za co i  rád ty 3hvězdy hodím. ()

Ondrew 

všechny recenze uživatele

Vianocny horor? Preco nie... Skoda, ze v skutocnosti ide o desivu dramu, pri ktorej vobec nejde o to ci su Vianoce a odohravat by sa mohla pokojne niekde za rohom, napr. u vas, u susedov, kdekolvek. Staci, ak mate skusenost so zavislostou (ci uz vlastnou alebo u kohokolvek ineho) a pomerne skoro pochopite, ze vsetko, co sa vo filme deje (psychedelickymi farbami pocnuc a halucinaciami a paranoiou konciac), ma jasny zaklad. Postavit horor na tejto myslienke nie je trikrat originalne, no pohlad na striekacku plnu fetu v podani rezisera, Damiena LeVecka, je cisty horor plny najhnusnejsieho obsahu. Skoda, ze spominany pan to prekombinoval viac, nez by bolo zdrave. Menej je niekedy viac a treba vediet, kedy prestat. Nebyt toho, isiel by som na 3 hviezdy. 45%. ()

Reklama

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Zajedno si sypu popel na hlavu, že sem na tohle čuměl až do konce, místo spánku. Jo, měl sem po dvaceti minutách chuť to skončit, ale nakonec sem byl zvědavej, jak tohle hovno skončí. Skončilo to spíš jako sračka. Šest herců, monstrum jako dikobraz, nebo co to bylo. Nějaký naboženský kecy, tlustoprdka , zmatečnej děj, a ještě zmatečnější konec.. Proč, proboha, proč. 0%. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Dům na samotě, spousty sněhu, mráz. Matka se stará o dospívající dceru, jejíž tělesnou teplotu musí udržovat na určité hodnotě, jinak propadne záchvatům. Takže ji různě ochlazuje a pak zase zahřívá. Do toho se k nim vloupají dva sourozenci - blb Kory, jednoduchý to zloděj, a jeho sestra Liz, pobožná kráva. Ta se rozhodne vyléčit matku prostřednictvím víry, jelikož dle ní neplní své mateřské povinnosti. Pak zase zachraňuje dceru, u níž je přesvědčena, že ji matka vězní. A pak jsou tu ještě záležitosti s dikobrazy. Vše se odehrává v neonových comicsových barvách a většina filmu je lehce halucinogenní. Jenže - možný spoiler - v závěru je vše vysvětleno...šlo tedy o alegorii a matka skutečně dělala své dceři peklo. Za mě solidní, avšak rozhodně ne pro mainstreamového diváka. Metamorfóza a monstra připomenou skvělé mechanické triky osmdesátých let a potěší, že nejde o laciné pixely, páč mechanické triky jsou stále věrohodnější než počítačové. V důsledku jde o drama matky a dcery... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ženská je tlustá bývalá zdravotní sestra a stará se o dceru co se mění v dikobraza tak, že jí něco píchá a sleduje ji, aby se v něho neměnila  . Žijí v baráku někde na samotě a během sněhové bouře se k nim dostanou 2 lidi (bratr a sestra). Té sestře pak začne hrabat a začne si myslet, že tu dceru tam drží násilím a snaží se jí zachránit matka to nechce a ten bratr to střídavě chce a střídavě nechce asi podle nálady.  Pokud Vás to zaujalo zklamu Vás zhruba tak hodina filmu jsou jen kecy a nic se neděje v té dikobrazí podobě je tam tak 10 minut do toho se tam objevuje její dikobrazí otec což se ani nevysvětlí. P.s. ten konec je za blbost tak, že ti 2 ani neexistovali?  20 procent za to jak se ten dikobraz tam kotoulel ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčalo sa v Louisville, Kentucky, USA. (Arsenal83)

Reklama

Reklama