foto

Annie Parisse

  • nar. 31.7.1975 (43 let)
    Anchorage, Alaska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paterno (TV film)
2015 Anesthesia
2014 Lepší teď než nikdy
Wallace
Wild Canaries
2012 Cena peněz
Slečna nebezpečná
2010 Píseň mého srdce
The Tested
2009 Tickling Leo
2008 Co se vlastně stalo
Určitě, možná
2007 Blackbird
2005 Prime
Příšerná tchyně
2004 Lovci pokladů
NYPD 2069 (TV film)
Pagans
2003 Jak ztratit kluka v 10 dnech
1999 On the Q.T.

TV seriály

2019 Friends from College (TV seriál)
Epizoda 8 (S02E08)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
další epizody (8)
2018 The First (TV seriál)
The Choice (E07)
Where Life Is (E04)
What’s Needed (E02)
další epizody (4)
The Looming Tower (TV seriál)
9/11 (E10)
Tuesday (E09)
A Very Special Relationship (E08)
další epizody (4)
2017 Friends from College (TV seriál)
A Night of Surprises (S01E08)
Grand Cayman (S01E07)
Second Wedding (S01E06)
další epizody (8)
2016 Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (8)
Lovci zločinců (TV seriál)
Ať zazní pravda (S05E03)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 38 (S03E12)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
RAM (S03E16)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Závěrečná kapitola (S01E15)
Konec je blízko (S01E14)
Havenport (S01E13)
další epizody (14)
Lovci zločinců (TV seriál)
Dead Reckoning (S02E13)
Prisoner's Dilemma (S02E12)
2012 Lovci zločinců (TV seriál) - herec, a.z.
Masquerade (S02E03)
Déjà vu (S01E21) - a.z.
Zákon džungle (S01E20)
další epizody (4)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Nepřítel (S01E08)
Vzpomínky (TV seriál)
With Honor (S01E05)
Heroes (S01E02)
2010 Rubicon (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
Iwo Jima (E08)
Ve znamení raka (TV seriál)
Rakovinu má každý sám (S01E03)
Hranice nemožného (TV seriál)
Odpoutaný netvor (S02E11)
2004 Přátelé (TV seriál)
Náhradní matka (S10E09)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
Attorney Client (S12E22)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace