foto

Annie Parisse

  • nar. 31.7.1975 (44 let)
    Anchorage, Alaska, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Paterno (TV film)
2015 Anestezie
2014 Lepší teď než nikdy
Wallace
Wild Canaries
2012 Cena peněz
Slečna nebezpečná
2010 Píseň mého srdce
The Tested
2009 Tickling Leo
2008 Co se vlastně stalo
Určitě, možná
2007 Blackbird
2005 Prime
Příšerná tchyně
2004 Lovci pokladů
NYPD 2069 (TV film)
Pagans
2003 Jak ztratit kluka v 10 dnech
1999 On the Q.T.

TV seriály

2020 Mrs. America (TV seriál)
Shirley (E03)
2019 Přátelé z výšky (TV seriál)
The Wedding (S02E08)
Fireworks (S02E07)
Free Fall (S02E06)
další epizody (8)
2018 The First (TV seriál)
The Choice (E07)
Where Life Is (E04)
What’s Needed (E02)
další epizody (4)
The Looming Tower (TV seriál)
9/11 (E10)
Tuesday (E09)
A Very Special Relationship (E08)
další epizody (4)
2017 Přátelé z výšky (TV seriál)
A Night of Surprises (S01E08)
Grand Cayman (S01E07)
Second Wedding (S01E06)
další epizody (8)
2016 Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (8)
Lovci zločinců (TV seriál)
Ať zazní pravda (S05E03)
2015 Domek z karet (TV seriál)
38. kapitola (S03E12)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Paměťová stopa (S03E16)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Závěrečná kapitola (S01E15)
Konec je blízko (S01E14)
Havenport (S01E13)
další epizody (14)
Lovci zločinců (TV seriál)
Odpočet (S02E13)
Kdo je kdo (S02E12)
2012 Lovci zločinců (TV seriál) - herec, a.z.
Dámský gambit (S02E03)
Déjà vu (S01E21) - a.z.
Zákon džungle (S01E20)
další epizody (4)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Nepřítel (S01E08)
Vzpomínky (TV seriál)
With Honor (S01E05)
Heroes (S01E02)
2010 Rubicon (TV seriál)
You Never Can Win (E13)
Wayward Sons (E12)
A Good Day's Work (E11)
další epizody (7)
The Pacific (TV seriál)
Home (E10)
Iwo Jima (E08)
Ve znamení raka (TV seriál)
Rakovinu má každý sám (S01E03)
Hranice nemožného (TV seriál)
Odpoutaný netvor (S02E11)
2006 Právo a pořádek (TV seriál)
Positive (S16E19)
Thinking Makes It So (S16E18)
America, Inc. (S16E17)
další epizody (8)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Bible Story (S16E11)
Acid (S16E10)
Criminal Law (S16E09)
další epizody (22)
2004 Přátelé (TV seriál)
Náhradní matka (S10E09)
2002 Třetí hlídka (TV seriál)
Cold Front (S03E13)
Old Dogs, New Tricks (S03E11)
Právo a pořádek (TV seriál)
Attorney Client (S12E22)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)