foto

Annie Parisse

  • nar. 31.7.1975 (41 let)
    Anchorage, Alaska, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Anesthesia
2014 Lepší teď než nikdy
Wallace
Wild Canaries
2012 Cena peněz
Slečna nebezpečná
2010 Píseň mého srdce
The Tested
2009 Tickling Leo
2008 Co se vlastně stalo
Určitě, možná
2007 Blackbird
2005 Prime
Příšerná tchyně
2004 Lovci pokladů
NYPD 2069 (TV film)
Pagans
2003 Jak ztratit kluka v 10 dnech
1999 On the Q.T.

TV seriály

2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Truth Be Told (S05E03)
Vinyl (TV seriál)
Alibi (E10)
Královna rock'n'rollu (E09)
E. A. B. (E08)
další epizody (8)
2015 Domek z karet (TV seriál)
Chapter 38 (S03E12)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
RAM (S03E16)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Dead Reckoning (S02E13)
Prisoner's Dilemma (S02E12)
Stoupenci zla (TV seriál)
2012 Lovci zločinců (TV seriál) - herec, a.z.
Masquerade (S02E03)
Many Happy Returns (S01E21) - a.z.
Matsya Nyaya (S01E20)
další epizody (4)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Foe (S01E08)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Odpoutaný netvor (S02E11)
Rubicon (TV seriál)
The Pacific (TV seriál)
2004 Přátelé (TV seriál)
Náhradní matka (S10E09)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

TV pořady

2001 The 28th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace