foto

Milan Šimáček

  • nar. 21.4.1962 (55 let)
    Hodonín, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Americké dopisy (TV film)
2013 Křídla Vánoc
Lehká jako dech (TV film)
2011 Vůně kávy (TV film)
2006 Obsluhoval jsem anglického krále
2005 Trampoty vodníka Jakoubka (TV film)
2002 Kožené slunce (TV film)
2001 Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko
1996 Dvě z policejní brašny (TV film)
1995 Nebezpečná kořist
1994 Otčina (TV film)
1992 Černí baroni
1991 Tankový prapor
1990 Poslední motýl
1989 Blázni a děvčátka

TV seriály

2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
2004 Místo nahoře (TV seriál)
Redakce (TV seriál)
2000 Případy detektivní kanceláře Ostrozrak (TV seriál)
1999 Policajti z předměstí (TV seriál)
1998 Na lavici obžalovaných justice (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)

TV pořady

2001 Ok – Občan Kraus (TV pořad)
2000 Další, prosím! (TV pořad)
1998 Dvaadvacítka (TV pořad)
Nikdo není dokonalý (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace