Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (1 704)

plakát

Temné osnovy (2018) 

Tuctový horůrek, který nevyděsí, ale zaujme svým prostředím. Odlehlé soukromé školy jsou prostě top.

plakát

Upgrade (2018) 

Přímočaré akční sci-fi, které v záplavě 2deep4u sci-fi počinů poslední doby působí strašně čerstvě. Chytlavé jak mucholapka se super námětem a ještě lepší akcí. 9/10

plakát

A Prayer Before Dawn (2017) 

Působivý příběh "dle skutečných událostí" tímto dovětkem díky své syrovosti opravdu zaujme. Pohled do zákulisí thajského vězení zaručí, že budete na dovolené sekat latinu nevyhnete-li se Thajsku raději úplně.

plakát

Pět zbraní (1978) 

Působivě odvyprávěná kung-fu klasika, která zaujme slušnou akcí ale i na tento žánr asi nad rámec "promyšlenou" zápletkou.

plakát

Backcountry (2014) 

Velmi uvěřitelné a díky tomu nadmíru dusné. Je až s podivem jak svěže působí hlavní postavy, které se chovají jako skuteční lidé se všemi svými přednostmi a nedostatky. 7/10

plakát

Noční hra (2018) 

Kvalitativně ne-úplně konzistentní scénář je jen záminkou jak dohromady splácat překvapivě vtipné scénky a trefné gagy. 7/10

plakát

Na pokraji šílenství (2017) 

Nadprůměrný hongkongský akční snímek, dle tradičního receptu. Krom poměrně dobře vyprofilovaného záporáka bohužel nenabídne nic co by utkvělo v paměti. Chuť po HK akci ale zaplácne dostatečně.

plakát

Calibre (2018) 

Komorní thriller s relativně uvěřitelnou zápletkou a relativně uvěřitelným chováním všech zúčastněných. Do nezáviděníhodné situace je divácky snadné se vžít a to je hlavní devizou podobných snímků.

plakát

Sicario 2: Soldado (2018) 

Tragicky tuctový scénář táhne film prudce ke dnu, u hladiny jej drží jen známé charaktery z jedničky a povedené akční scény. Oproti atmosféře a napětí předchozího dílu působí Sicario 2 však jen jako velmi slabý odvar.

plakát

Beirut (2018) 

Okoukaná klasika v poměrně neokoukaném prostředí s Donem Draperem ve svém typickém charakteru. Bez zbytečné omáčky, hluchých míst či patosu. To se u podobných "špionážních" thrillerů jen tak nevidí.