Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (271)

plakát

Poslední traper (2004) 

Taky jsem si při sledování vzpomněla na Into the wild, hlavně když sem slyšela tu nehodící se, do uší bijící hudbu, která byla v tomhle snímku. Nesouhlasím s tím, že člověk udržuje přírodu v rovnováze. Jak dlouho tu příroda byla než se přibelhal člověk nápadně se podobající opici? A vida, taky si poradila. Jsem ráda, že existuje snímek bez zbytečných řečí a těch přemrštěných emocí, protože už jich mam tak trochu plný kecky. Je to ten film, na který se koukáte a říkáte si: Opravdu existuje někdo, kdo tohle vidí na vlastní oči, nejenom ze svého gauče v obýváku. A taky sem si řekla, že na naší planetě je vážně moc hezky. Víc takových filmů...P.S.: ty pejsci byli tak úžasní, že bych je láskou umuckala :-)

plakát

Pingu (1990) (seriál) 

To je úžasný jak chodí a pleskají těma nohama o zem :-)

plakát

Smrt panen (1999) 

Mít takovou matku, zabiju ji dřív, než ona mě... tenhle film patřil do té skupiny filmů u kterého se bojím další scény. Zapůsobil na mě, to ano, ale nevím jestli tím dobrým způsobem. Taky mě dost zaujal Joshův účes. Dobrý hudební doprovod...

plakát

Sabrina - mladá čarodějnice (1996) (seriál) 

Skvělej odreagovávací seriál. Je vtipnej, krátkej, nevleče se. A díl s Backstreet boys, kteří umějí zpívat jen proto, že vypili Sabrinin tekutý talent mě vážně dorazil :-) Možná sem si zavařila mozek, že už nebude fungovat. Bude jen sedět na krku a měknout a měknout až mi neudrží vlasy a budu muset nosit klobouk./Víte proč vás sem čarodějnická rada přivolala dámy? Je vám tu smutno?/ Mám sebou zásobu jídla na čtyři měsíce. Bezva, takže když nás zasáhne asteroid, zemřeme s jídlem, které vedle nás vydrží až do dubna./Levitoval někdo z naší rodiny abnormálně? Jo, v šedesátých letech, ale tenkrát byli všichni zkouřeni./ Jau, kousl mě popcorn!/Je to moc velký pán z druhé říše. Kdo je to? Bob. Rodiče asi netušili, že bude důležitý, když hledali jméno.Přivoláme ho jeho písničkou. Bob bob bob booob. Jak si pamatujete slova?/ Přikláněla bych se k Horečce sobotní noci nebo k Pomádě. Nikdy sem o těch filmech neslyšel. Vážně? A víte, že je Hitler mrtvý?/ o čem to mluví? O šedesátých letech. Ooo už chápu, mír, láska a špína./ Ne, nemyslím, že je to dobrý nápad. Myslím, že to je geniální nápad. A kdyby měl Einstain takové úsporné nápady, vydělal by si na holiče.

plakát

Toulavá kamera (2003) (pořad) 

Zdá se, že Toulavá kamera s časem ztrácí dech. Už to neni ono. Zajímavých míst po české republice si myslím, že je pořád dost, ale příliš často se opakujou muzea s auty, který sou takhle starý a takhle starý nebo se starými koly, nebo traktory nebo zemědělskýma strojema nebo loutkama a to pro mě neni zrovna moc zajímavý. Mam ráda reportáže z přírody a nebo z mojí Plzně:-)

plakát

Taková normální holka (1999) 

Líbí se mi. Jo, tenhle film se mi fakt líbí. No a co? Jsem si vědoma o čem je, jak povrchní, trapný a občas i dost hloupý je. A znova. No a co? To bych se měla dívat jenom na intelektuální filmy na zamyšlení aby se mi snímek líbil? Bylo mi tak 13-14 když jsem ho viděla poprvé, naprosto ten správný věk, viděla jsem ho asi dvacetkrát, každou větu sem znala nazpaměť, teď už jsem ho sice nějakej ten pátek neviděla, ale ještě něco bych přeříkala...ne, tohle mi nikdo nevezme, navíc, jsem tomuhle snímku neskonale vděčná, protože mi dal Remy Zero!

plakát

Síť (1995) 

Můj oblíbený thriller, který mě jeden čas hodně chytnul, hlavně pak asi závěrečných dvacet minut. Líbí se mi příběh, líbí se mi Sandra a líbí se mi i to, že počítačům může rozumět i žena:)

plakát

Stmívání (2008) 

Hey, come on, it´s just a game! Předlohu jsem nečetla, což vnímám jako plus, jinak by asi moje hodnocení vypadalo jinak. Nejlepší na tomhle filmu je muzika! Při baseballový scéně sem měla husí kůži a první písnička Full moon od Black ghosts je úžasná! Kristen je krásná, Robert Pattinson není klasický hezoun, ale právě tohle se mi na něm líbí(He´s totally gorgeous,obviously). Ale! Scénář je místy opravdu hrozný, při scéně u tý skály na tom kopečku sem měla tendenci zavírat oči. Kdyby mi někdo řekl, že zabíjel lidi, rozhodně bych mu na to neodpověděla, že mi to nevadí! No nic. Za muziku a baseballovou scénu dávám tohle hodnocení, jinak by to byly hvězdy tři. Úžasná, zeleno-šedá atmosféra... ________Po přečtení knihy nechávám stejné hodnocení, protože ta knížka je esence trapárny. Kolik stran to má? Asi 400? A z toho 300 stran je o rozplývání se Belly nad Edwardem. Divím se, že z takový příšernosti dokázali udělat vcelku slušný film. _________ 2018 Po téměř deseti letech jsem se na Stmívání podívala znovu a musim se smát svému takřka o 10 let mladšímu já. Jo, holt lidi se věkem mění a nevim, jestli je to moudrost či vyspělost, ale musím to říct. Holka, jak se ti tohle mohlo líbit? Některé scény jsem musela přeskočit, při jiných sem zavírala oči, jinak to nešlo. Hodnocení je holt poplatné oné době a tak ho nechám, ze sentimentality, můžu si tak alespoň gratulovat, že jsem opravdu z toho trdla vyrostla..

plakát

Mamma Mia! (2008) 

Tenhle film snad nemůže nikoho urazit. Čiší z něj pěkná letní atmosféra, lehkost až naivita. Pierce Brosnana si teda mohli odpustit, to že neumí zpívat snad postřehl každý a jak si na konci snímku sundal mokrou košili ve víru nadšení z toho jak objevili pramen, to se vůbec nemělo stát, to bylo moc špatně. Nádherné místo k natáčení a ačkoliv nemám ABBU ráda, v jejich podání to bylo slušné. Film odsejpá a při odchodu z kina sem byla ve velmi dobré, přiznávám se až taneční náladě:-)

plakát

Spider-Man (2002) 

Být Spider-man, vážně bych začala přemýšlet, jestli Mary Jane kvůli tomu jejímu ječení nezardousit. Ale já nejsem Spider-man... takový lehce nadprůměrný snímek se sympatickým Tobeym. A mám slabost pro Jamese Franca...