Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (271)

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Po osmém díle jsem byla vážně na vážkách už tenhle seriál nesledovat. Vydržela jsem, nemám ve zvyku nedokoukávat seriály, které mě trochu odradí a jsem nakonec ráda. Když už nic jiného, Tom Ellis je neskutečně sexy a když se nevěší štěňátkovsky na paty Chloe (pořád nevím, co si mám o téhle postavě myslet, byla mi strašně protivná, je neskutečně civilní a úzkoprsá, ale po posledních dílech se to trochu zlepšilo) je to vlastně moc bezva postava. Fajn seriál na pozdní večery. Jsem zvědavá, jak si seriál povede dál, zatím jsem na čtyřech pěkných hvězdičkách a budu sledovat dál.

plakát

Arrow (2012) (seriál) 

Musím říct, že jsem si chvíli musela zvyknout na celé to "hrdinství" tohohle seriálu, ale když jsem to hodila za hlavu, nechala jsem se unášet celkem příjemnou podívanou se všemi těmi malými tajemstvími postav. Vytknout by se dalo sobectví a pocit nadřazenosti hlavního hrdiny, ale bohatě to vynahrazuje svými cvičícími momenty. Pak taky pitomost v podstatě všech lidí, protože to, že si na hlavu dam kapucu a budu mít výrazné oční stíny nezmění moji vizáž tak, aby mě nikdo nepoznal. Nehledě na další poznávací znaky (chůze, vůně, pohyby). Nechápu, proč si s tím nikdo nedá tu práci. Co ale nedokážu překousnout je Laurel. Absolutně příšerná je nejenom její postava, ale také její představitelka, velice nesympatická Katie Cassidy. Jsem v půlce druhé řady a už se stačila zařadit na první místo příšerných ženských seriálových postav. Každý díl čekám, kdy jí někdo konečně křísne po hlavě a ona zapluje pod drn, leč, toho se asi ještě nějakou dobu nedočkám. Doufám, že si konečně někdo třeba ze scénáristů uvědomí, jak děsná je a vyplní mé přání. Well, in your face, bitch! Oblíbená postava: Sara Lance

plakát

Spící agent (2015) 

Zábavná blbinka na relax. Jessimu a Kristen to spolu jde moc hezky.

plakát

And While We Were Here (2012) 

Velmi příjemné, uvěřitelné. Jane nemá pocit sounáležitosti s manželem, chce od něj, aby byl někdo jiný, ale on jím není a nikdy nebyl a tak jí nemůže dát to, co ona chce. A on chce být otcem a děti jsou zase to, co ona nikdy nemůže dát jemu. Člověk jen potřebuje nějaký impuls, aby si to uvědomil. Už dlouho jsem neviděla takový hezký romantický snímek, a mám ráda příběhy, kde je mezi hlavními protagonisty větší věkový rozdíl. Navíc, hlavní postavu bohužel dokážu dokonale pochopit. Hudba i krásné prostředí tomuhle snímku také nahrává. Babky komentář, nakolik mohl být zajímavý (nebyl), byl akorát otravný a absolutně se nehodil.

plakát

Drtivá porážka (2009) (pořad) 

Už dlouho jsem se tak nenasmála. Nejen padajícím lidem, ale báječným řečem moderátora.

plakát

Odpad (2014) 

Ti tři hlavní kluci, ti jsou výborní. Děti jsou ve filmech zlo. Ti tři ne. Hranice uvěřitelnosti občas trochu kolísá, ale když nad tím člověk nepřemýšlí, nevadí to a dobrý konec tomu neubírá. Lokace zajímavá, tolik bídy a špíny, konečně bez nablýskaných pozlátek. Spokojenost.

plakát

Philomena (2013) 

Zajebaná církev.

plakát

Čtyřicítka na krku (2008) (TV film) 

Tenhle film se mi líbil hlavně díky hlavní představitelce, která byla sympatická, nechovala se jak praštěný tele, ale jako zralá žena, která dělá logická a rozumná rozhodnutí. Je to film příjemný, ničím nezadrhávající, nepindající emoční žvásty a bláboly, nenimrající se nikterak příliš ve věkovém rozdílu hlavních protagonistů, jen se veze na romantické vlně. Nenašla sem tady nikterak velká klišé, řekla bych, že takhle nějak by to skutečně mohlo vypadat, když se něco podobného stane. Mám po krk těch romantických filmů, kde pořád řeší city a to já cítím ve svém srdci a ach ty vůbec necítíš s mými pocity a pojď si o nich rychle povídat, pověz mi, co ti říká tvé srdce a blá blá. A ano, tenhle film se mi líbil navzdory tomu, že nejsem osamělá, do čtyřicítky mám daleko, no sakra mám daleko i do třicítky a žádný takový románek sem ještě nezažila. A jděte se všicky bodnout, ale Heather vypadala bezvadně.

plakát

Pod toskánským sluncem (2003) 

V rámci romantických filmů čtyri hvězdičky. Je to milý film, na ženskou depresi to pravé. A Toskánsko je moc krásné! Škoda, že Sandra Oh neměla víc prostoru, když byla její postava Patti s Frances, byla takovým malým sluničkem:)

plakát

Pozdravy ze spermabanky (2013) 

Překvapivě velmi příjemný, vtipný, svižný a do trapnosti nesklouzávající film, který mi zvedl náladu v šedivém počasí a rozesmál mě svým celkem i inteligentním humorem. To, že je celé téma trochu praštěné mě nechávalo chladnou, snímek je naservírován stylem: takhle to je, nech to být. Oddechový vtipný film, který Vám nevygumuje mozkové závity jak to americké komedie mají ve zvyku, možná snad i proto, že vtipná složka koexistuje s tou dramatičtější, ale tak pěkně, že humor není křečovitý a vážnější scény nepůsobí jako pěst na oko. A taky proto, že Vince (vem si mě za ženu, prosím!) je báječný a s jeho postavou se dá snadno sympatizovat. Takže juch a konečně z kina neodcházím po dlouhé době zklamaná.