Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (54)

plakát

Frozen (2010) odpad!

Hloupy film, ktery nezachrani nic. Atmosfera = 0; pribeh = 0; dialogy = -1. Je malo filmu, ve kterych doufam, ze vsichni "hrdinove" umrou co nejdrive a film skonci.... voila, mame tu zhaveho kandidata na nejhorsi film roku 2010, alespon pro me ;) Tolik nelogicnosti, tak ukrutne slozita zapletka, stupidni dialogy a nizky rozpocet dychajici z kazdeho framu filmu... brrrrr, jen pro otrle :)

plakát

Nejlepší z Brooklynu (2009) 

Pekna kamera, ktera si hraje z rozostrovanim a nezvyklym natacenim celou delku filmu. Podivny strih, ktery ale nehodnotim negativne. Jinak zvucna jmena, pribeh nula...

plakát

Bez soucitu (2010) 

Celý film mi přišel lehce povědomý :) Travolta jako tvrďák, Royal with cheese, Audi S8 v honičce, dynamická kamera... Škoda, ve fimlu je velké množství potenciálu, který leží ladem.

plakát

Mikulášovy patálie (2009) 

Příjemný film, který zahřeje u srdéčka a na tváři vyvolá bezelstný úsměv. Knížky jsou nepřekonatelné, ale i tento filmový pokus dá nahlédnout do upřímné dětské duše, myšlenek, příhod... v době plné násilí, hrubosti, vulgárnosti (i v "komediích") působí Mikulášovy patálie velice svěže, nepózovitě a jsou jednoduše výborné.

plakát

Avatar (2009) 

Prvotridni audiovizualni zazitek. Striktne oddeluju prenadhernou podivanou od kvality filmu, dle me spolu az tak nekoresponduji. Takze kamera, zvuky, hudba, rezie jednicka. Pribeh naprosto prumerny, predvidatelny a nezajimavy. Vykresleni postav podprumerne - prominte, ale jsem odkojeny Herbertem a nemam rad dobrak-nebo-padouch-charaktery. Kvalitni sci-fi si asi zaslouzi krapitko vice ;) Dialogy podprumerne - nejhorsi klisovity vyplod = "Shut up and flight straight", to uz je fakt moc :) Lehce nadprumerny film, ktery nicim neprekvapil, snad jen rozruchem a nadsenymi vykriky fanousku. 67%. Zajimave komentare : Yeah(c), Marv.

plakát

Smrt čeká všude (2008) 

FILM: Nekonečná óda na americký heroismus. Klišé od začátku do konce - drsňák mezi menšími drsňáky. Kamera - moderní a zcela objektivně - velice zdařilá. Příběh bídný, slabý, stejně jako dialogy. Zvuky, hudební doprovod - nadprůměr. Pozitivum = sniperská scéna, ta se opravdu vyvedla. MASÁŽ MOZKU: dokonalá. Po shlédnutí naprosto vím, proč tento podprůměrný film získal u Američanů americké sošky. Hra na patriocismus a vyzdvihování slavné US Army, to zabíralo vždy a zaručeně :) Podobně jako v Kingdom - každý Arab/Peršan/jakýkoliv_neameričan je potenciální terorista, v lepším případě jen jejich donašeč. Pardon, zapomněl jsem na Backhama, ten by snad prošel sítem nevinnosti... RESUMÉ: nudný film, který je pro mě bezduchou slátaninou Black Hawk Down a Kingdom. 25%.

plakát

Líbáš jako Bůh (2009) 

Z odpadu, ktery "produkuje" Polednakova v poslednich letech jasne nejlepsi film - coz svedci o mnohem....

plakát

Vlkodlak (2010) 

Výborná kamera, dobré herecké výkony, atmosféra Anglie... proč tedy jen "za tři"? S příběhem se dalo rozhodně naložit lépe a posledních 10 minut sráží tento film do zcela průměrných vod.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Chudak Doyle... slatanina akcniho, "vtipneho" a logicky nedotazeneho filmu se muze zalibit jednodussim jedincum. 26 procent a to jen za Downeyho, ktery muze hrat kohokoliv a vypada velmi verohodne...