Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (241)

plakát

Hellboy: Královna krve (2019) 

Musím říct, že to není úplně špatné. Je to dokonale šílené a R-rating se k Hellboyovi prostě hodí. Ale to provedení je bohužel hrozné. Miluju del Torova Hellboye, který je po výtvarné stránce dokonalý. Levné efekty a animace, kterých je tenhle film plný, na mě proto bohužel působí uboze a trapně. Veliká škoda.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) 

Druhá sezona je naprosto briliantní.

plakát

Maják (2019) 

Neustálé čekání na něco, co nepřišlo.

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) 

No konečně! Konečně se podařilo tu šňůru nepovedených pohádek přetrhnout. Sice se tu uplatní pořekadlo jednooký mezi slepými králem, ale pořád se jednalo o příjemné probuzení z nočních můr.

plakát

Trhlina (2019) 

Pokud bych nečetel knihu, musel bych asi hvězdu ubrat. Ale nedokážu se odpoutat od toho, že jsem ji četl, že se mi líbila a že tak mám informace, které ve filmu chybí a dává mi to proto i tak smysl. Z filmu vyloženě zklamaný nejsem, ale mohlo to dopadnout mnohem lépe.

plakát

Temné léto (2019) (seriál) 

Zdejší hodnocení naprosto nechápu. Za mne žánrová laskomina. Výborná atmosféra a skvělá kamera. Nějak takhle by se to podle mě vážně dělo. Nikdo by nebyl hrdina. Některé otázky a příběhy by zkrátka zůstaly nezodpovězeny a neodkryty. Protože když vám jdou po krku zombie a vy chcete přežít, nemá moc smysl lámat si hlavu kdo je kdo.

plakát

Power Rangers: Strážci vesmíru (2017) 

Nebylo to úplně stupidní a pro 90s kids, kteří sledovali původní seriál bych film vlastně i doporučil. Jinak se na něho ale radši vůbec nedívejte. Nemá to smysl.

plakát

BONDING (2019) (seriál) 

Vůbec nerozumím tomu, proč je tohle seriál a proč je rozdělen na takto krátké díly. Tento formát je dle mého úplně zbytečný a k příběhu se nehodí.

plakát

Wonder Woman (2017) 

Velké překvapení. Za mne lepší než celý Kapitán Amerika a prozatím rozhodně nejlepší DC. Jen toho CGI bylo na můj vkus až příliš a hlavně i tam, kde to nebylo úplně třeba.