Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Robert Downey Jr.

Roberta jsem znala už dlouho před tím, ale že je až tak úžasný, jsem opravdu netušila. Jeho Iron Man si mě naprosto získal. A ještě k tomu ten odzbrojující pohled... Kdo by si ho nezamiloval:-)

Johnny Depp

Myslím, že k němu už není co říct... Prostě Johnny. Pirát, vraždící holič, bláznivý majitel firmy na čokoládu a mnoho dalších. Prostě Johnny!

Heath Ledger

Jeho brilantní, neuvěřitelný, fantastický Joker mi zůstal v hlavě ještě dlouhé měsíce po Temném Rytíři. Jeho Ennise del Mara jsem si zamilovala. Na jeho Partika Veronu se vždycky ráda podívám. Jeho, jeho... Tenhle borec to mohl dotáhnout ještě hodně daleko. Jenže šel jinou cestou. Je ho děsná škoda, ale co bylo se nedá vrátit. Alespoň že jeho filmy budou žít dál, a on s nimi:-)

Leonardo DiCaprio

Neustále mě přesvědčuje, že z malého roztomilého kloučka vyrostl krásný, zdravý a rozumný chlap. Leo si prostě vždycky uměl vybrat ty správné filmy. A doufejme, že dál i bude. Ten to jednou dotáhne na post pana Herce. A že na to už má našlápnuto;-)

Emile Hirsch

Tenhle kluk má neuvěřitelný talent. Ani nevím proč si mě takhle získal, ale vždycky ho hrozně ráda uvidím na plátně nebo na obrazovce:-)

Christian Bale

Christian tvoří skupinu těch \'nejlepších\' herců dnešní doby. A snad i té příští. S tím nemůžete nesouhlasit;-)

Will Smith

Will a jeho věčný optimismus. Jeho si nemůžete neoblíbit. Jednou devastující superhrdina, jednou Muž v Černém, jednou policajt, jednou poslední muž na světě a nedůvěřivý detektiv. A vždycky to má něco do sebe!