Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (4 884)

plakát

Krvavě rudé nebe (2021) 

Ladies and gentlemen, please fasten your garlic seatbelts.. Rozporuplné. Na jednu stranu servítky postrádající akty nejen vampýrského násilí, na druhé okamžiky (diskuze pasažérů, posledních 15 minut), které dělí jen bílý vlas Leslieho Nielsena od letové hladiny Připoutejte se, prosím! Subjektivně delší než 30 dní dlouhá noc a ač letadlo postupně plnili upíří, nejvíc pil krev ten uvědomělý fracek. Pokračování už leda s Neesonem v roli Abrahama Van Helsinga..

plakát

Chaplin versus FBI (2019) (TV film) 

Důraz na důvody ostrakizace tuláka z hollywoodských plání, který svými náměty, postoji a životním stylem dráždil puritány a bijce komunistů (předpokládám, že do ruda). Kdyby ti tvrdošíjní liberálové a konzervativci udělali pár kroků k sobě, nemuselo by být za jejich ideály tolik pokrytectví, jenže oni se raději střídají ve vlnách u kormidla a nechávají posoudit čas, nakolik byl nastavený směr hodnotný.. U úryvků z filmů jsem měl v jednu chvíli pocit, že mě střelili do krku šípem a já na něm objevil účet za plyn. Pozdravujte Černou zmiji..

plakát

Očista navždy (2021) 

To jsou mi ale paradoxy. Kdysi se utíkalo do Mexika před rukou zákona, nyní za jejím bezpečným objetím.. DeMonacovo vemeno je vytahané až k podlaze a hodnoty akcií firem vyrábějících neprůstřelné žaluzie lámou rekordy, jenže i přes atraktivní vizuál, který se to občas nebojí vytáhnout na denní světlo, se není čeho chytit. Napětí nic, nápad nic, postavy jedno velké nic. Navíc ty vzorce rasy a morální integrity.. Zatvrzelé to zase o něco více zatvrdí, ty s kritickým myšlením a schopností nadhledu otráví. Ještě nebyli terčem Eskymáci a důchodci hrající bingo..

plakát

Vážení přátelé, ano (1989) 

„Člověk dospívá v životě třikrát a pokaždé při tom ztrácí iluze. Poprvé o svých rodičích, podruhé o sobě a potřetí o svých dětech..“ Bobovy monology jsou toho pýchou, hned za pícháním a pícháním do slabin socialistického zřízení, ve kterém musel mít prostý člověk alespoň nějakou drobnou ambici, aby nebyl down. Lasica vynikající. Jeho tatíček v podivném bezčasí vypadal ztraceně, ale zároveň plně zorientovaný (viz. pasáž s učitelkou ruštiny)..

plakát

Nadosmrti (2021) 

a) Krev bude zabírat na obličeji umělce jen tolik prostoru, aby to bylo vamp a nenarušila make-up, b) kousíčky lebky a mozkové tkáně sjedou po vlasech jak kapky vody po gore-texu a nenaruší účes umělce, c) za žádných okolností nebude po umělci vyžadován herecký výkon, nebo cokoliv jej i vzdáleně připomínající. Je jasné, že tyhle body měla dotyčná, kvůli které Shia leštil Bumblebeeho, zakotvené ve smlouvě a já jen těžko mohl přát tomu ksichtu naplněnému botoxem a arogancí něco hezkého. Jenže když domácí invazi organizuje psychopatický defétista a najaté duo na úrovni Marva a Harryho hledá svůj cíl v domě u jezera jako by to byl areál mladoboleslavské Škodovky, musím si nechat zajít chuť. A to ti dva ještě můžou být rádi, že tatíček mazané Lišky nebyl Liam Neeson, který by tam dofrčel po ledě tirákem a zkrátil dobu jejich expirace. Nechápu, jak se něco tak pitomého může brát tak vážně. Fuck No..

plakát

Mare z Easttownu (2021) (seriál) 

Watch Children. Poctivá symbióza kriminálky a sociálně-psychologického dramatu, ve které Mare jako Titán drží z Diovy vůle easttownská nebesa a svůj život žije pro druhé, ač ti ji těmi svými fackují. Nepřináší v té temnotě spásu, jen čeká s pochodní u jisker naděje.. Vzpomněl jsem si na dva citáty. V Zahlerově Mean Business on North Ganson Street je přenosná charakteristika místa: „Je to část Rezavého pásu. Mělo budoucnost v době, kdy se Asiatům říkalo Orientálci..“ Ve Flashbacks of a Fool zase padlo: „Jediná věc, na kterou potřebujete odvahu, je zůstat.“ Člověk musí tvořit místo, protože jak je tomu naopak, nekončí to dobře. Good night, Mare..

plakát

Válka zítřka (2021) 

McKay tam dává, co doom dal. Na hraně zítřka za lepší zítřky, stvůry blízké Gigerovým xenomorfům, přepálenost a idiocii ranného Emmericha, Carpenterovy věci zpod ledového příkrovu, dokonce i snahu o interstellarové nuance na ose otec - dcera. Výsledkem je spotřební zboží, které sice zaujme designem a akcí těch agresivních bílých sviní, ale na rozdíl od svých inspirací je na míle daleko vytvořit nějakou značku, která bude mít trvalejší hodnotu. Pratta vybrali asi proto, že má zkušenosti s krocením raptorů, jenže jeho herecký projev často vypadal, že má v zadnici zakousnutou Deltu a zadržuje výkřik..

plakát

Mrazivá past (2021) 

Liam and the Mechanic si jedou pro svou Mzdu strachu (nestabilní most included). Jenže chybí Tangerine Dream a Hensleigh není Friedkin. Když záporák vyjede na sněžném skútru na hřeben hory, jen aby seslal lavinu, chybí i soudnost a já u aktivit staré irské prdele často přemítal, kdo je na tom, co se retardace týká, mezi sourozenci hůř. Tohle začíná vypadat na pozvánku do klubu Bruce Willise..

plakát

Modré diamanty (2018) 

Siberia má jen dvě polohy. Reeves má šutr, Reeves ho má jako šutr. A jelikož nadržená sibiřská servírka zná těch poloh mnohem víc, mohou se měknoucí překupníkův mozek a srdce učit noty labutí písně.. Prachbídný scénář plný piglování, tupých dialogů a mouder o trpělivosti vede utrápeného Keanua za ručičku až k fatálnímu finále a celé je to svou atraktivitou srovnatelné s pozorováním odlupující se tapety. Takhle to dopadne, když se Baba Yaga vrátí na svou rodnou hroudu a místo headshotů upřednostňuje cumshot..

plakát

Torpédo U235 (2019) 

Inglourious Pralines. Předpokládám, že ta sebevražedná mise chtěla být zábavná, ale nakonec byla stejně trapná a odtržená od reality jako Ovčáčkovo blábolení na twitteru. Šílený žánrový mišmaš, který nevytrhne ani pár drsnějších scén, ale čert to vem. Hlavně že může Oppenheimer citovat ze starých eposů psaných sanskrtem..