Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (460)

plakát

Divergence (2014) 

Chvílemi lepší, chvílemi horší, většina pasáží dávali i smysl. Jen občas z hlavní hrdinky, která se hrdinsky často i chovala, dělali slaboduchou loutku, která neví co dělat. Jak playboxguest komentoval, Enderova hra + Hostitel, ještě bych dodal + Hunger Games, protože hlavní hrdinka měla dosti podobné chování :o) a hlavně, ta filozofie rozdělení společnosti... dejavu :o) ale mě to nevadilo.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Strhující podívaná, ale trošku moc zholywoodovaná, po některých scénách by lidi nevstali ani omylem, natož na řežiserův pokyn.

plakát

Světová válka Z (2013) 

Docela to ušlo, sice to nebylo moc hororové, ale mělo to děj a nemělo to nudné pasáže.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

Hmm, celé to bylo nějaké divné.... tak trochu od začátku až do konce, kromě asi 30 minutové akční pasáže která rozflákala všechno zajímavé na ironmanoj .... ale asi si to zaslouží aspoň 3 hvězdičky.

plakát

Hněv Titánů (2012) 

Hvězdička za grafiku, druhá za pěkné herečky. Zbytek nestal za zlámanou grešli. Takže asi tak, no. PS: v 3D to vypadá ještě o trošku lépe, ale pořád ten příběh je podivnej.

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Celou dobu mi u toho filmu něco chybělo, a nakonec k tomu přibyla další věc... konec :D ten tam nějak zapoměli.

plakát

Dr. House (2004) (seriál) 

Super serial :) kolem 5-6 to trosku ztratilo kouzlo a 7-8 serie zase stala za to :)

plakát

Poslední hvězdný bojovník (1984) 

Docela pěkná podívaná která ale bohužel postrádala nějaký smysl.... a proboha, světelné roky jsou na měření vzdálenosti, ne času :-/

plakát

Zásilka (2013) 

Krátké filmy mají tu výhodu, že jsou krátké a tak se v nich myšlenka neztratí, a s dobře rozvrženým příběhem je pak výsledný dojem lepší než z celovečerního filmu. A tenhle snímek? Dojemný a oslavný.

plakát

Expendables: Postradatelní 2 (2012) 

Tenhle film má všechno co musí mít správný akční film. Tuny oceli ve vzduchu, dobrou hudbu, skvělé akční hvězdy (asi nejvíce na m2 co jste kdy viděli ve filmu) a správného záporáka. A mimochodem... vtip s Chuckem Norrisem, od Chucka Norrise :) tahle serie prostě je prostě super :o)