Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (840)

plakát

Slečna zamilovaná (2009) 

Ja bych se do Sandry fakt zabouchla, byt lesba!!! Je fakt nadherne roztomila!!! Takovy trochu posahany film na nedelni odpoledne!

plakát

Séraphine (2008) 

Tohle ja hodne muzu. Prekrasne zahrany zivotopisny film - Yolande Moreau... dila, ktera neznam...ale poznam...u nas na vsi zije take jedna. Je uplne stejna. Tvori a maluje krásné obrazy, ktere o vystavuje... ale pro zivot naprosto nepouzitelna. Jiny svet. Premyslim, kdo ji zatopi, az nebude moci na drevo do lesa.....

plakát

Karel (2020) 

Povazuji to za velmi zdarily dokument. Prestoze Karel nebyl nikdy mym salkem kavy... ja vyrostla na Deep Purple...aj... musim uznat, te to byl genialni a tvorivy clovek s otevrou mysli a velkym talentem a charismem. Zaslouží si uctu ceskeho naroda.

plakát

Jackie (2016) 

Muj manzel to označil za zidealizovany sragor. A mel pravdu. Kdo si nic neprecetl o Jackie... tak to Natalii muze sezrat. Protoze je sladka. Jackie byla psychicky labilni chladnokrevna zlatokopka. A John? Vsichni vime, ze to byl odporny promiskuitni syfilitik. Mozna byl o trosku vic slusnejsi, nez ten hajzlik Nickson...to ano. To se mu mzsi nechat. Dodnes pravda nevim, co si o rodine Kennedyovych mam myslet. Ale vzhledem k tomu, ze slo o politiku, tam nikdy nevzeslo nic dobreho. Utahany cajdak se moc nepovedl.

plakát

Wind River (2017) 

Ja nechapu to hodnoceni. Prvoplanove sceny, nuda, pompeznost nadsamce.. hlavniho hrdiny, kteremu psal scenar snad nejaky sulin bez fantazie. Naprosta predvidatelnost vseho... vcetne viniku i jeho konce. Jediná dobra scena bylo konecne reseni... u tech obytnych bunek. To byl moc pekny masakr. A moc se to neprodluzovalo. 40% jinak..Asia Power comment super.

plakát

Aladin (2019) 

Za me strasna kravina... byt okazale natocena. 30%. Mozna kdyby nechali puvodni songy, bylo by to lepsi.

plakát

Proti větru (2011) 

Velmi povedene introspektivni drama jednoho lempla, ktery "opravnene dostal za usi". A samozrejme s tim spojena dramata a poznavani "skutecneho" zivota. Navic v nadhernem Saint Malo...kde bych rada zila.

plakát

Ztracená minulost (2019) 

Taková utahaná detektivka stylu Philla Marlowa s vnitřním vyprávěním...což by nevadilo, horší jsou dialogy a scénář... Za mě tak 30%, hlavně za obsazení... A dceru hrála opravdu dcera Travolta..naštěstí je hezká po mamce!

plakát

Nalevo od výtahu (1988) 

Mnoho let jsem si myslela, ze pro tento film dozraju... a ono ne. Ztrestena nablbla radoby komedie, teatralni a pro me fakt doslova blba.