Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Obsahy (52)

30-sai made dótei da to mahó cukai ni nareru rašii

30-sai made dótei da to mahó cukai ni nareru rašii (2024) (seriál)

Kiyoshi Adachi je úředník, který zrovna dosáhl třiceti let jako panic. Kvůli tomuto úspěchu se stane kouzelníkem se schopností číst myšlenky těch, kterých se dotkne. Kiyoshimu se však tato schopnost vůbec nelíbí a začne se raději vyhýbat místům s velkou koncentrací lidí. Po cestě do práce jednou narazí na svého kolegu z práce, atraktivního a velmi oblíbeného Yuuichiho Kurosawu. Protože ho zaujme jeho chování, zkusmo se ho dotkne a vidí, že se Kurosawovi líbí někdo z práce. Netrvá příliš dlouho a Kiyoshimu dojde, že je to on sám. Kurosawovi myšlenky jsou přitom velmi explicitní. Jak se teď má Kiyoshi v práci soustředit?

Akujaku reidžó level 99: Wataši wa ura boss desu ga maó de wa arimasen

Akujaku reidžó level 99: Wataši wa ura boss desu ga maó de wa arimasen (2024) (seriál)

Yumiella Dolkness je malá dcera vévody v království Varschein, ale ve svém minulém životě byla dvacetiletou studentkou univerzity. Kvůli tmavým černým vlasům, které jsou v zdejším království považovány za zlé znamení, je Yumiella již od dětství izolována a ustrkována. Z toho důvodu má po celé své dětství dostatek času na studium politiky, historie a dalších náležitostí světa. Při studiu ovšem brzy s překvapením zjistí, že se tento svět velmi nápadně podobá romantické RPG hře, kterou milovala jako japonská studentka. A že ona sama je v roli skrytého nejtěžšího bosse na konci hry. Yumiella se rozhodne dělat vše proto, aby se tento její osud nenaplnil. Ale povede se jí to?

Buččigiri?!

Buččigiri?! (2024) (seriál)

Arajin Tomoshibi přestoupí kvůli životním okolnostem na novou střední školu. Jakožto trošku nesmělý a hlavně mírumilovný kluk s hrůzou zjišťuje, že škola, na kterou přestoupil, je přímo v centru války mezi gangy delikventů. I když se snaží na sebe neupozornit, rychle se stane terčem dvou z nich a když se před nimi snaží utéct, narazí na dalšího. Ke svému překvapení zjistí, že je to jeho kamarád z dětství Matakara Asamine, který si ho stále váží kvůli tomu, co pro něj kdysi udělal. To se ale oběma dalším členům jeho gangu nelíbí, a tak ho nalákají na území jiného gangu. Když se odtamtud Arajin zoufale snaží dostat, schová se před pronásledovateli ve svatyni, kde rozbije krabici, ze které vypadne stará křesadlová pistole. Když se z ní pokusí vystřelit, nešťastným odrazem zasáhne sám sebe a objeví se před ním džin, který prohlásí, že mu splní jakékoliv přání.

Chou Futsuu Ken Chiba Densetsu

Chou Futsuu Ken Chiba Densetsu (2024) (seriál)

Prefektura Chiba je na první pohled zcela průměrná a obyčejná prefektura, kde život plyne svým vlastním pomalým a uvolněným tempem. Zde žije i naše hrdinka Ako Shikawa, středoškolská studentka, která je stejně jako místo, ve kterém žije, zcela obyčejná a přehlédnutelná. Ale dny klidu se blíží ke konci a Ako se brzy nedopatřením stane středem bouře, která navždy změní „obyčejné“ v neobyčejně absurdní.

Dosanko Gal wa Namara Menkoi

Dosanko Gal wa Namara Menkoi (2024) (seriál)

Šestnáctiletý Shiki Tsubasa se přestěhuje se svým otcem z Tokia do klidného, pro velkoměšťáka zcela zapadlého města Kitami na nejsevernějším japonském ostrově Hokkaido. Brzy po přestěhování se jednoho dne ocitne venku v mrazivém počasí a při snaze dostat se domů se seznámí s dívkou, která zde čeká na autobus. Oblečená jen do krátké minisukně, s výrazným účesem, unikátním módním stylem a silným přízvukem – Fuyuki Minami je možná trochu zvláštní, ale veselá, společenská dívka z venkova, která touží po životě ve velkoměstě. A je stejně stará jako on! Není tedy příliš překvapivé, že Shikiho srdce je rychle beznadějně polapené.

Gekai Elise

Gekai Elise (2024) (seriál)

Aoi Takamoto je brilantní japonská doktorka, která zasvětila svůj život snaze pomoct co nejvíce lidem. Má ale nečekané tajemství. Život v moderním Japonsku je pro ni už druhým životem. Ve svém předchozím životě byla Elise de Clorence, aristokratka a císařovna Britie. Její život však probíhal kvůli řadě chyb, které během něj udělala, tragicky. Její vlastní muž ji nemiloval, ztratila otce a bratra a nakonec skončila na popravišti. Při cestě z Japonska do Německa, kde Aoi kvůli její prestiži zavolají k operaci srdce, se letadlu porouchá motor a nouzově musí přistát v poli. Aoi ještě stihne pomoct několika přeživším lidem, ale sama svým zraněním podlehne. Probouzí se v povědomém pokoji znovu jako Elise. Předtím, než se v jejím životě vše zkazilo.

Gekkan mósó kagaku

Gekkan mósó kagaku (2024) (seriál)

V krajině beze jména ve městě Most je malé vydavatelství, které každý měsíc vydává magazín o těch nejpodivnějších a nejšílenějších věcech. Vše se ale změní, když se zaměstnanci magazínu, šéfredaktor Tarou, jeho asistent Jirou a pes Saburou setkají s vědcem, který se jmenuje Gorou Satou.

Hari Maware! Koinu

Hari Maware! Koinu (2024) (seriál)

Koinu je pes, který chodí poctivě a se zápalem každý den do práce. Jednoho dne však společnost, ve které do teď pracoval, zkrachuje. Protože se Koinu cítí bez zaměstnání zcela ztracený, vezme první práci, která je mu nabídnuta – výlep psích samolepek po celém městě. I když vůbec nerozumí, co přesně je účelem tohoto divného úkolu, Koinu začne každý den odhodlaně toto zadání plnit.

Hime-sama "gómon" no džikan desu - Episode 1

Hime-sama "gómon" no džikan desu - Episode 1 (2024) (epizoda)

Princezna je uvězněna v kobkách pevnosti Pána pekel. Pokud neprozradí všechna tajemství svého království, bude každý den zažívat nepředstavitelná muka pod rukama vrchní inkvizitorky a jejích nohsledů.

Isekai de Mofumofu Nadenade Suru Tame ni Ganbattemasu.

Isekai de Mofumofu Nadenade Suru Tame ni Ganbattemasu. (2024) (seriál)

27letá Akitsu Midori zemře kvůli přepracování. Po smrtí se setká s tajemnou bytostí, „bohem“, která jí nabídne šanci reinkarnovat se a řekne jí o světě Asdyllon, kde lidé utlačují všechny ostatní tvory. Akitsu se má proto narodit do tohoto světa a rozhodnout, zda si Asdyllon zaslouží budoucnost či nikoliv. Před reinkarnací má Akitsu možnost vybrat si speciální schopnost, a protože vždycky milovala roztomilé, chlupaté zvířátka, bytost jí řekne, že kromě lidí ji budou mít automaticky rádi zástupci všech ostatních tvorů.

Išura

Išura (2024) (seriál)

Yuno a její kamarádka Lucelles studují magii na akademii v městě učenců Nagan, postaveném kolem tajemného labyrintu. Postupně si ony i celý svět začínají zvykat na nově nastolený mír, který přinesla porážka krále démonů, a s nadějí se dívají do zářné budoucnosti. Jednoho dne však zasáhne Nagan silné zemětřesení a ze všech stran se do ulic vyrojí vražedné konstrukty – golemové. Labyrint uprostřed města byl totiž ve skutečnosti obrovský neaktivní golem. Než stačí Yuno jakkoliv zareagovat, Lucelles je před jejíma očima brutálně zabita. Podobně by dopadla i ona sama, ale na poslední chvíli se před ní objeví mladý muž s mečem Soujirou, jeden z tzv. návštěvníků – lidí, kteří pocházejí z jiného světa. Soujirou s lehkostí zničí malé golemy a nakonec i gigantického golema uprostřed města. Proč? Čistě proto, že ho baví bojovat se silnými protivníky. Yuno mu proto navrhne, ať se vydají do země Aureatia, která svolává z nějakého důvodu všechny nejmocnější bytosti a hrdiny světa.

Jubisaki to renren

Jubisaki to renren (2024) (seriál)

Yuki Itose je od narození sluchově postižená studentka prvního ročníku univerzity. Celý svůj dosavadní život prožila na jednom místě a kvůli svému postižení nikdy neměla ani mnoho kontaktů s lidmi. Při jedné cestě městem potká mladého muže se stříbrnými vlasy, který ji pomůže dostat se z nepříjemné situace a jako jeden z mála lidí s ní jedná jako by žádné postižení neměla. To Yuki silně zasáhne a doufá, že zjistí,  kdo to byl. Mladý muž je Itsuomi Nagi a je to na rozdíl od ní člověk, který procestoval celý svět a umí tři jazyky. Přes jedinou kamarádku, kterou Yuki má, Rin Fujishiro, se Yuki a Itsuomi znovu setkají a začnou se vzájemně poznávat a postupně sbližovat.

Kekkon jubiwa monogatari

Kekkon jubiwa monogatari (2024) (seriál)

Satou byl zamilovaný do své sousedky Hime od chvíle, kdy se ona a její dědeček objevili před deseti lety odnikud v záblesku světla. Doposud však nenabral dostatek odvahy, aby otevřeně vyznal své city. Od dětství Hime na řetízku kolem krku nosí dva tajemné prsteny, o kterých nechce mluvit. Na konci jednoho školního roku ho Hime pozve na letní festival. Satou doufá, že zde by mohla být konečně ta správná příležitost k vyřčení toho, co má na srdci. Těsně předtím, než se mu to povede, mu ale z ničeho nic Hime oznámí, že se musí spolu s dědečkem vrátit do krajiny, odkud přišla. Zklamaný Satou v noci nemůže usnout a z okna uvidí v dálce tajemné světlo, které mu připomene událost před deseti lety. Když k němu doběhne, Hime se s ním rozloučí se slovy, že je opravdová princezna a vrací se domů, aby se vdala. Satou je pochopitelně celým rychlým vývojem zaskočený, ale po chvilce váhání se rozhodne princeznu do světla následovat. Jaký osud ho v novém světě čeká?

Kjúdžicu no Warumono-san

Kjúdžicu no Warumono-san (2024) (seriál)

Warumono je generál v organizaci zloduchů, která usiluje o kontrolu nad planetou Země a vyhlazení lidstva. Proti organizaci bojují Rangers, lidé obdařeni zvláštními schopnostmi. Dneska má ale generál den volna a nenechá si ho ničím zkazit. Rozhodně ne pracovními povinnostmi, když v zoo na jeho návštěvu čekají roztomilé pandy, v místních potravinách různorodé exotické pochoutky, v televizi dokument o pandách...

Loop 7-kaime no akujaku reidžó wa, moto tekikoku de džijúkimama na hanajome seikacu o mankicu suru - Wataši o korošita konjakuša

Loop 7-kaime no akujaku reidžó wa, moto tekikoku de džijúkimama na hanajome seikacu o mankicu suru - Wataši o korošita konjakuša (2024) (epizoda)

Rishe Irmgard Weitzner je snoubenkou korunního prince. Jednoho dne však princ jejich sňatek nečekaně anuluje a Rishe před celým královstvím i svými rodiči ztratí tvář. Jen s tím, co má na sobě, proto musí utéct pryč. Po cestě potká skupinu potulných obchodníků, kteří ji inspirují k svobodnějšímu pohledu na svět. Přidá se k nim a dalších pět let spolu s nimi prodává různorodý tovar. Pak ale vypukne válka a Rishe je při ní zabita. K jejímu překvapení tím její život nekončí, ale znovu se vrací do stejného bodu odmítnutí korunním princem. Tentokrát svůj život zasvětí studiu medicíny a stává se úspěšnou lékařkou, kdy zachrání život i jednomu princovi. Avšak stejně jako v minulém životě, i tentokrát po pěti letech začne válka, při které přijde znovu o život. Cyklus smrti a návratu k životu se opakuje znovu a znovu až se dostává ke svému sedmému životu. Zde po anulaci sňatku potkává císaře Galkheinu, Arnolda Heina, proslulého svým šermířským umem. Muže, který rozpoutá za pět let válku, která pohltí svět. Muže, který ji osobně zabil v jejím šestém životě. Muže, kterého na první pohled zaujmou její neobvyklé schopnosti, a proto ji požádá o ruku.

Madžo to jadžú

Madžo to jadžú (2024) (seriál)

Ashaf, elegantní muž s truhlou na zádech, a Guideau, divoká dívka se skoro zvířecími rysy, jsou zástupci organizace, která kontroluje používání magie ve světě, kde spolu existují lidé, monstra a čarodějnice. V jednom městě narazí na čarodějnici, která již léta chrání zdejší obyvatele a pomáhá jim v boji proti monstrům, které se čas od času objevují. Je vše ale tak, jak se na první pohled zdá?

Mahó šódžo ni akogarete

Mahó šódžo ni akogarete (2024) (seriál)

Mladá dívka Hiiragi Utena žije ve městě, kde existují magické dívky, kouzelné bojovnice proti zlu. Není asi žádné překvapení, že k nim vzhlíží a dala by cokoliv, aby se mohla stát jednou z nich. Jednoho dne se u ní objeví podivná malá panenka, která jí toto přání splní. Nebo to si alespoň malou chvíli Hiiragi naivně myslí, než zjistí, že se ve skutečnosti stala vůdkyní sil zla! A aby toho nebylo málo, než stihne cokoliv komukoliv vysvětlit, je pod útokem těch, ke kterým tolik vzhlížela. V souboji proti magickým dívkám však Hiiragi překvapivě získá převahu a brzy jsou ji všechny vydány na milost a nemilost. V ten moment se projeví její pravá nátura, kvůli které byla malým čertíkem vybrána – Hiiragi je ve skutečnosti sadistka!

Mato Seihei no Slave

Mato Seihei no Slave (2024) (seriál)

Během katastrofy nevídaných rozměrů se napříč celým Japonskem otevřou brány do podivné dimenze „Mato“, ze které začnou do našeho světa proudit krvežíznivá monstra. Japonsku hrozí zánik, naštěstí se v nové dimenzi podaří nalézt tajemné ovoce, kterému je dán název „Mato ovoce“. Toto ovoce dává svému poživateli nadpřirozené schopnosti a lidstvo tak získá neocenitelnou zbraň proti brutálním obyvatelům dimenze. Má to však jeden háček, ovoce poskytuje superschopnosti jen ženám, což vede k rychlé degradaci postavení mužů ve společnosti a založení matriarchálního zřízení.
Yuuki Wakura zrovna dokončil střední školu. Před pěti lety při dimenzionální katastrofě ztratil svou sestru a při cestě domů se úplnou náhodou ocitne v této dimenzi, kde málem zahyne. Na poslední chvíli se před ním objeví dívka v uniformě. Kyouka Uzen patří do ženské vojenské organizace, která svádí boj s monstry. Přes svou sílu a ambice je však v rámci svého sboru nedoceněná kvůli zvláštní povaze její superschopnosti. Kyouka proto využije nastalé situace a uzavře s Yuukim smlouvu. Monstra budou poražena, ale Yuuki se musí stát jejím otrokem!

Meidži gekken: 1874

Meidži gekken: 1874 (2024) (seriál)

Píše se rok 1874. Shizuma Origasa, který byl kdysi samurajem v panství Aizu šogunátu Tokugawa, teď pracuje jako rikša. Když ale zmizí jeho snoubenka Sumie Kanomata, je přinucen vydat se při pátrání po ní do podsvětí. Zde se mu shodou okolností podaří stát se členem nově založené policie a v jejích řadách se zaplete do případu, který je mnohem větší, než by si kdy přál.

Meitó "isekai no ju" kaitaku-ki

Meitó "isekai no ju" kaitaku-ki (2024) (seriál)

Kouzou Yukawa je vášnivý návštěvník a nadšenec do termálních pramenů. Rád takové prameny nejen navštěvuje, ale i objevuje nové. Jednoho dne, když se snaží najít skrytý pramen, který by pomohl revitalizovat městečko, nešťastnou náhodou uklouzne, spadne z útesu a zabije se. Jeho život ale takto nekončí, protože je reinkarnován bůžkem Inari, kterému patří malá svatyňka, skrytá mezi skalami. Zde objeví vzápětí i termální pramen a posla bůžka, princeznu Mayudamu. Kouzou v sobě znovu rychle objeví lásku k pramenům a rozhodne se užívat si je naplno i v novém světě.

Reklama