Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (809)

plakát

Sound of Freedom (2023) 

Poľský Small World podstatne lepší. Toto je taká precukrovaná, uplakaná malinovka.

plakát

Sentinelle (2023) 

Tieto komédie treba brať ako alternatívu k napr Blbý a blbší. Každopádne ma títo dementi zabavili viac ako tí dvaja blbší retardi. Účel film plní, určite na viac ako 20%, to už iné hnoje tu majú vyššie hodnotenie.

plakát

Napóleonsskjölin (2023) 

Mohol to byť úplný trhák. Tématicky, námetom a prostredím zaujímavé žiaľ všetko ostatné len priemer.

plakát

Milé dítě (2023) (seriál) 

Malo to podstatne väčší potenciál, záver bol, ale iba veľmi planý guláš. Žiaľ. Pri tom Nemci vedia natočiť poriadnu zvrátenosť. Tu mi chýbala. Alebo aspoň dokončiť drive, ktorý tu bol iba v úvode..

plakát

Alibi na klíč: Den D (2023) 

Oproti jednotke viac trápne, bez príbehu, maximum gýču, našťastie sem tam vtipné. Pobaví, neurazí.

plakát

Rachel Stoneová: Sázka na Srdce (2023) odpad!

Veľa ľudí je voči týmto sr4čkám už imúnnych, čiže ani im nepríde zvláštne, že na aký shit pozerajú. USA je v tom špičkové, servíruje ich tony. Hnoj.

plakát

V ráji (2023) 

Aj napriek podobným témam si udržal originalitu, nečakajte ani príbehové klišé, film prekvapuje príbehom, priebehom, nápadom a v neposlednej rade aj myšlienkou. Taký komplexný funkčný film som nečakal. Justin s tým "svojím" tínedžerským konzumným, z časti aj klišé filmom tomuto nemôže priamo ani konkurovať, aj keď zaslúži bod za "prvenstvo".

plakát

Transformers: Probuzení monster (2023) odpad!

Časy kedy Transformers boli zábavou pre širší záber vekovej kategórie sú pri tomto filme určite preč. Je to tupé a detinské. Žiaľ.

plakát

Vyproštění 2 (2023) 

Stále to isté, klišé, pózy, štýl.. Ďalší zbytočný film. Kamera skvelá.. To je tak všetko. USA sa nikam za tie roky filmografie neposunula, ak áno tak jedine technicky..

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) odpad!

Pri "2f2f" platí už dávno, že sa očakáva aby divák vypol, ale až takto vypnúť nedokážem, to by som sa musel geneticky priblížiť jednobunkovému organizmu. Skutočne nečakám akékoľvek, ani tie minimálne formy prejavu intelektu, ale toto je jednoducho odpad ešte aj z odpadu. Tak debilné, že to nejde dať ani ako zvukovú kulisu..