Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Oblíbení herci (10)

Jean-Paul Belmondo

"Ženská?! No fuj!" // Muž číslo jedna francouzského filmu, pro mě znamenal vždy mnohem víc než A. Delon, či kdokoliv jinej z řady famozních francouzských herců 60., 70., 80. let. Herec s neskutečným charismatem, talentem zaujmout diváky jakéhokoliv věku, famozním smyslem pro humor a potřebou nepotřebovat dvojníky/kaskadéry, baví i po několita letech, či desetiletí.

Brad Pitt

Lt. Aldo Raine: "My name is Lt. Aldo Raine and I need me eight soldiers. We're gonna be dropped into France, dressed as civilians. We're gonna be doing one thing and one thing only... killing Nazis.....................................Each and every man under my command owns me one hundred Nazi scalps... and I want my scalps!"

Robert Redford

// Dlouhou dobu byl R.R. pro mě hercem dvou rolí (ach, jak omezenej jsem byl) Butch Cassidy and The Sundance Kid & The Sting. "Krásu" Redforda jsem objevil až relativně pozdě, kdy jsem se propracoval k tzv. "polit-thrillerům", kde mi jeho charaktery a hereckého výkony dávají neskutečnou impresi!

Steve McQueen

Vin: "Fella I once knew in El Paso, one day he took all his clothes off and jumped in a mess of cactus. So I asked him the same question. "Why?"............He said it seemed to be a good idea at the time." // Velikej frajer zlatého plátna. Pro mnohé diváky je znám především rolí Vin v The Magnificent Seven, ovšem byl by hřích opomenout jeho další role v např.: The Great Escape, Bullitt, Papillon, Le Mans, The Thomas Crown Affair...

Daniel Craig

Craig není jen výbornej Bond, on je i výbornej Mike Blomkvist.

Louis de Funès

1) Ludovic Cruchot: "Dívejte se mi sem! Sem se mi oba dívejte! Ne že bych proti vám něco měl, ale to mi zaplatíte a moc draho. Pozor! Pozor!" 2) komisař Juve: "Pronásledují mě, já se otočím a srazím dva lotry svou třetí rukou." psychiatr: "Tak vy máte třetí ruku?" komisař Juve: "No samozřejmě, tu na břiše."

Pierre Richard

Pan Roztržitý, co má vlastní vinici a z ní neskutečně dobrý červený víno, Mon Rouge Pif!!

Tom Hardy

Umí bejt neuvěřitelně zlej, což potvrdil hned v několika rolích, má neuvěřitelně narvanej trapéz a pro roli je ochoten podstoupit i tvrdou dřinu. Patří do TOPky, to je bez debat.

Russell Crowe

“My name is Maximus Decimus Meridius, Commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius. Father to a murdered son, husband to a murdered wife. And I will have my vengeance, in this life or the next.”