Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (3 908)

plakát

Remains (2011) 

Film jsem si sehnal jen kvůli Hughesovy u kterýho prostě věřím že po Pet semetary natočí kvalitní film, ne že by mu to nějak moc vycházelo, ale věřím tomu. Jinak film je spíše podprůměr. Masky zombáků jsou celkem fajn ale upřímě v tomhle filmu snad není ani minuta pořádné akce. Jsou tu vojáci ale ty jsou uplně retardovaní, jsou tu napadající zombíci ale ty se zas tak moc nepředvedou. Nemůžu říct že to bylo bůh ví jak špatný ale celej film mi přijde strašně zbytečnej.

plakát

Prometheus (2012) 

Po hodně dlouhé době kvalitní scífko které má jen málo negativů. Vlastně jediný negativ který bych vytknul je ze začátku zdlouhavost, která občas vadila. Nicméně všechno ostatní je dokonalé. Efekty jsou úžasné akce ke konci přibývá, sympatičtí herci a ke konci taková béčková akce. Pro mě film není zklamání užíval jsem si ho více než dost.

plakát

1920: Evil Returns (2012) 

Původní snímek jsem bohužel neviděl, údajně se jedná o svěží a atmosférické dílo u kterého se člověk i bojí. Tak snad příště. Nicméně tenhle druhý díl je katastrofa. Je to možná tím že snad ani jeden film z Indie se u mě nedostal do vyššího průměru, takže na Indický filmy asi nejsem(za nejlepší považuju Attank). Tohle je taková strašně špatně natočená duchařina. Jediný co mě zaujalo byl konec ale na ten se musí čekat sakra dlouho. Sem tam atmosférická scéna vykoukne ale taky je to málo. 1920 je film na který hodně rychle zapomenu a díky tomu odkládám svůj plán co nejdříve zkouknout první díl.

plakát

Rampage (2009) 

Film který i zarití Uweho odpůrci musí uznat že je kvalitní. A když ne tak prskaj jak je to nerealistický. Nicméně Boll se trefil do hodně citlivého místa a ukázal že natočit akční sekvence mu nedělaj problém(narozdíl třeba od Baye s jeho strašnýma Transformers). Jediný jeho problém je stále kamera která se třepe a sem tam není vůbec nic poznat, což možná pomůže k efektu přidat realističnost. Fletcherovy role naprosto dokonale sedla, ostatní herci taky nejsou špatní, celý film utíká až do konce u kterého jsem se přichytil s otevřenou hubou. Akční sekvence jsou dokonalé a vypadají dobře. K dokonalosti chybý jen málo Uwe ukazuje že kvality rozhodně má.

plakát

Sedm (1995) 

Film který jsem hodně dlouho odkládal, což byla strašná chyba. Tenhle film je naprosto dokonalej, ale bohužel jsem viděl už tolik thrillerů že to na mě nějak extrémně nezapůsobilo. Atmosféra je ve filmu naprosto dokonalá, pochmurná, a stylová. Herci jsou výborní a žádný nepřehrává a hrají jak o život, odhalení vraha je celkem vydařené a hlavně nečekané. Ale třeba vraždy který měly být jednou z největších devíz filmu moc nezaujaly. Jistě je tu pár parádních jako třeba smrt "lenocha" ale to je asi tak všechno. Nicméně se jedné rozhodně o kvalitní film, který má i dnes hodně co nabídnout.

plakát

Sherlock Holmes (2009) 

Neuvěřitelně hloupí příspěvek k Holmesovy. A za to vděčím hlavně Downeymu který se do role naprosto nehodil, a i Law předvádí pěkný prd. Humor je naprosto bez inovace, a navíc jsem se ani jednou nezasmál. Holmesovy intriky vůbec nefungujou. A zběsilá akční stránka? Naprosto zbytečná, ale co se dá dělat, je jiná doba, pro mě ale celkem průser.

plakát

Cujo, vzteklý pes (1983) 

A sakra já jsem čekal daleko více. Tohle je snad nejvíce citovaný film podle Kinga, a taky hodně známý. A tak jsem čekal že to bude něco hodně dobrého. Nakonec to ale dopadlo docela průserově. Prvních 50 minut se naprosto nic neděje, jen nějaký nudný kecy který stejně nikoho nezajímaj, až potom se odehraje scéna kde jsou lidi uvězněni v autě. Takže zábavnost je prakticky na nule. Navíc proč zrovna bernardýn? Mě přijde takovej roztomilej. Proč ne dobrman nebo nějaký více strach nahánějící rasa?

plakát

Hrůzná minulost (2012) 

Překvapivě slušná duchařina která má opravdu skvělou atmosféru. Navíc jedná se o režisérský debut a od Diena jsem taky nečekal zázraky. Takže jsem ani od filmu moc nečekal. No a nakonec se z filmu stalo překvapení. Původně jsem chtěl dát 4* ale dávám silnější 3*. A to díky tomu že Dien nedostal nakonec tolik prostoru a za druhé mě naštval konec, který mě zrovna moc nepotěšil.

plakát

Ghost Rider 2 (2011) 

Akčnější, zábavnější a šílenější než první díl který považuju za velkou nudu. Nicméně tenhle díl je i o dots blbější. Nejenom že se jedná o neuvěřitelnou slátaninu která nemá ani hlavu ani patu, ale i styl kterým je film natočený nepatří k nejšťastnějším, ty divný look filtry mě děsně štvaly. Nicméně za sebe říkám že to bylo lepší než první díl. Cage hláškuje a vypadá celkem dobře, a akční sekvence jsou zatraceně dobré, a fakt se na ně dobře kouká. Sice Neveldineho a Taylorův humor mi nesednul ale i tak se jedné o dobrý film který na jedno zkouknutí určitě stojí. By mě zajímalo co místní uživatelé čekaly.

plakát

The Whisperer in Darkness (2011) 

Producent a scénárista Call of cthulhu, který se mi mimochodem dost líbil, natočil svůj film. Taky podle Lovecrafta, ale tentokrát, mi to přišlo nic moc. CoC měl dobrou akci, atmosférické pasáže a opravdu mi přišlo že koukám na film z 30. let, tady mi přijde že koukám na nový film hozený do černobílé barvy. Takže nic extra, atmosféra se nekonala, a keců přibylo. Hodně velké zklamání.