Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Telenovela
  • Akční
  • Romantický

Oblíbení herci (10)

Osvaldo Laport

Osvaldo Laport je ideální důkaz toho, že herec nemusí vypadat dokonale ani být mladý, aby si získal srdce mnoha lidí. Mne si získal svou rolí Martina Fierra v komedii Son De Fierro (2007), a to ani není jeho stěžejní dílo. Jeho herecký projev opravdu nadchne a upoutá snad každého.

Julio Chávez

Juliovo herecké umění je tak dovedné, že nás diváky normálně vytáčí. Jeho role v Tratame Bien (2009) je naprosto luxusní, takto přesvědčivě zahranou a reálně napsanou postavu nikde jinde jak v argentinské televizi nevidíte. Předpokládám, že podobný názor na Julia budou mít i ti, kteří ho poznali jako policistu v Epitafios (2004 a 2009). V Tratame Bien je úplně jiný člověk, což opět něco říká o jeho herectví.

Gastón Pauls

Gastona jsem poznala v minisérii Todos Contra Juan (2008) a to mi stačilo, aby se zařadil k mým oblíbeným hercům, protože takto na nervy lezoucí postavu nedokáže zkomponovat kdokoli, nebo řekla bych že nikdo, on je opravdový mistr komedie. Tento seriál si i sám vyprodukoval, takže klobouk dolů. Hraje v něm naprosto ztroskotaného herce, který se snaží znova dostat do tohoto média, ale už 15 let neúspěšně.