Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (5 780)

plakát

Bakaláři - Stopařka (1979) (epizoda) 

Stará báchorka, která se ani nesnažila maskovat za novější. Jen ten konec je jiný. Za tu krátkou dobu se toho stihne dost. Ani takové ani makové. Ještě že to tahal nahoru pan Vochoč.

plakát

Než nastane tma (1970) 

Když už jeli ti dva, Paul a Jane asi po dvacáté deváté po cestě, vzdal jsem to. Ne že bych to vypnul, to ne, ale začal jsem dělat tisíc jiných věcí. Film už jsem sledoval jen tak, po očku. Je to prostě strašná nuda. I ty některé dialogy. To už jsem ale opravdu sáhl po rychlo přehrávání. A navíc je to zbytečně dlouhé. Přesto tu dvacítku dám za posledních dvacet minut.

plakát

Abducted by the Daleks (2005) odpad!

Přiznám se, že jsem to přejel narychlo. Ani ty ženské nebyly nic moc. Zato roboti byli srandovní. Snímek nestojí ani za tu krátkou ztrátu času.

plakát

Nenávist (2002) odpad!

Hm, ještě než se rozepíšu, tady se cmrndá nahoře v popisku že je to v New Yorku. Ale já jsem to viděl v Japonsku. Tak nevím. A žádný Max tam nebyl. Ale zase přiznávm že je v těch filmech dokonalý zmatek. Jenže já jsem viděl VŠECHNY během tří dnů a vím jistě, že N.Y. a Max se vyskytují v jiném snímku. a to přímo zde The Grudge 3 Ostatně, kontrololoval jsem to, takže já zde hodnotím ten správný film. +++++++  To je dosti smutné, když se až ve třetím filmu dozvíme závěry z filmu prvního. Kdo si to má pamatovat, když je nevidí hned po sobě. No, nese se to přesně v duchu obou předešlých, takže také stejné hodnocení. Dávám deset za pár dobrých scén. Ale jinak je to furt dokola a něco už jsem přejížděl.

plakát

Aterrados (2017) 

Nu, musím připustit, že některé scény byly podány opravdu solidně a s nezkušeným divákem by mohly pěkně zacloumat. Doporučuji sluchátka a tmu. Zacloumá to i s vámi. Ve velké většině duchařských filmů to pak skoro vždy brzdí vyšetřování jevu jako takového. Tedy, je to zajímavé, samozřejmě, ale dostane to diváka z té atmosféry ven, vytáhne ze tmy na světlo (obrazně) a celé kouzlo hororu jde do háje. Zde je však vyšetřování pojato jinak. Rozhodně ne obvykle nudným způsobem. Stále se něco děje a o překvapení není nouze. Takže pro mne velmi dobrý snímek a jako jeden z mála duchařských dostává osmdesátku.

plakát

Sto krvavých akrů (2012) 

Dobrá zábava. Někdy k popukání. Troška gore to dává o dvacítku výše. Občas je tu ale i hlucho.

plakát

Zakázaná říše (2014) 

Ten začátek je tak rozházený, že jsem se musel vracet abych byl v obraze. Ihned to ode mne dostalo dvacítku za vizuál. Jenže pak je to dost ukecané. A navíc ten děj mi přijde zbytečně zamotaný. Já se v něm tedy jen těžce orientoval. Pochvala za triky a za jejich nápaditost. Zejména proměna mužů u společného stolu byla naprosto skvělá. Iritovaly mne zbytečné vstupy o dění v Anglii, ty si mohl autor klidně strčit někam. Přesto dávám šedesát s tím, že snad někdy v budoucnu…

plakát

Sebemilenec (2013) (TV film) 

Co pomohou skvělí herci, když je výsledek nedotažený. To už to raději mělo zůstat na tom fiktivním konci. Hercům jde celá čtyřicítka bodů, zbytek za moc nestál.

plakát

Abducted (2013) 

Tyhle filmy já mohu stále dokolečka, ale musí mít něco do sebe a měly by někam dospět. Tomuhle se to nějak moc nepovedlo. Škoda, třeba příště.

plakát

Chata (2019) odpad!

Po padesáti minutách nudy spadne ze zdi obraz!! Tvl to je nervák jako kráva!! Takto se mají dělat horory. Kecání, kecání a zase kecání. Nuda, nuda a zase nuda. Tak jestli se tohle někomu líbí, prosím. Mně teda ne. No, a ten konec to jen dorazil.