Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (574)

plakát

Saw 2 (2005) 

Nemohu ani říci jestli to bylo skalmání. Jednička začínala skvělou sérii Saw a první díl je prostě jedinečný. Ve dvojce jsme se setkali s nečím novým, příběh nám nabídl zajímavá překvapení i námět pro pokračování. Ale v celku mi vše připadalo moc suché.

plakát

V jako Vendeta (2005) 

Komiks neznám, pouze co jsem sem tam zahlédl. Film je naprosto dokonalý. Někoho může nudit, ale mě vše přišlo vyvážené. Skvělé dialogy promítány se zákeřnými vraždamy a ty následně byly obhajovány samotným panem V Natalí Portmenové. A když už nic jiného tak se vám musel líbit ten "V bejvák".

plakát

Uprchlík (1993) 

Velice slušné, ale ten jednorukej mi prostě vadil. No on to je asi záměr, ale uvést sem to musel.

plakát

Pod kontrolou (2004) 

Ze začátku vše vypadalo jako další laciná laboratorní krysa, ale opak je pravdou. Film byl velice stručný, žádné zbytečné natahování, žádné výlevné keci okolo faktů atd... Herci byli hbytí a tak sem byl neustále ve střehu. Více mne bavila druhá část filmu, která se zaměřilma na napraveného vězně pod vlivem cukru. Kdyby film skončil Happy tak by dostal 2*.

plakát

Interstate 60 (2002) 

Snímek je svým jádrem a citovým rozpoložením srovnatelný s Big Fish. Bylo to zajímavé, Guliverova cesta za snem. Je vidět že když si rejža napíše a zrežíruje vlastní příběh je vše o něčem jiném. Po dlouhé době sem opět viděl starouše Christophera Lloyda. Tak fajn.

plakát

Krása na zabití (1999) 

I Love Kirsten Dunst, je všude skvělá. Kirstie Alley nikdy mi nebyla extra sympatická a nyní mi to dokázala :-). Zajímavý příběh se zajímavou kamerou, vlastně jsme se nedočkali plynulého děje v podání klidné kamery, ale útržků ze zákulisí. konec=Happy End

plakát

Starsky & Hutch (2004) 

Abych řekl pravdu původní seriál jsem neviděl, takže film beru jako začátek. Vše mi připadalo jako Gomez a Tavarez jen o trochu lepší. Tento dojem mě neopustil po celý zbytek filmu. Komunikace mezi oběma paťáky byla naprosto stejně postavená, ale to je jedno. Bylo zde skvělé auto, moji oblíbenci Stiller a Wilson a skvělá Carmen, kterou vidím poslední dobou ve filmech často. Film byl zábavný i napínavý .

plakát

Šílený rande (2003) 

Tak nevím jak se rozhodnout dát 2 nebo 3 hvězdičky, ale v každém případě jsme se skvěle bavil až na ten dabing. Viděl jsem Podruhé taru Reidovou a zase sem nedýchal až na druhém místě byla Carmen. Zjímavý Michael Madsen, ketrý počůral celej dům...No prostě to byla paráda v jednom domě.

plakát

Kurýr (2002) 

Hm, ze začátku vše vypadalo jako inteligentní hříčka se skvělou vžnou hudbou a dobrými dialogy. Po chvíli vše pomalu upadalo a začal z toho být obyčejný akční týpek. Nakponec mi torchu dojem naprvil zvrat v ději, jinak nic víc.