Reklama

Reklama

Šílený rande

  • USA My Boss's Daughter (více)
Trailer

Obsahy(1)

Ashton Kutcher, nesmělý zaměstnanec malého nakladatelství, je zamilovaný do dcery ďábelsky krutého šéfa, před kterým se třese každý podřízený. Když ho dívka pozve na večírek, může se zbláznit radostí. Avšak došlo k omylu. Místo rande má jen hlídat dům a hlavně šéfovu ochočenou sovu. Co vypadalo jako klidný večer, se začíná měnit v noční můru. Do domu totiž začínají přicházet nezvaní hosté... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Bobek15 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že som bol v podstate pripravený na to, aký film idem pozerať a že sa hodnotenie asi na viac ako 2* navyšplhá, nakoniec mi svedomie nedovolilo dať menej ako 3. Jednu z nich by som priradil dostaktku smiešnych a vtipných situácií, na ktorých som sa schuti pobavil. Druhú skvelému Terencovi Stampovi, ktorého postava arogantného a prísneho šéfa bola fakt super a tretiu peknučkej Tare Reid. A v mnohých situáciách som Toma (Aston Kutcher) vážne ľutoval a cítil s ním, akoby sa tie všetky nepríjemnosti diali mne, ale iritovalo ma jeho nerozvážne, hlúpe a trápne riešenie týchto vzniknutých problémov. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl téhle trochu zpackané komedii nakliknout "dvojku" a jít spokojeně spát, aniž bych zanechal nějaké to velemoudro v komentáři. Jak jsem ale pročítal zdejší lamentace, nedá mi, abych pár řádek neutrousil. Stačil jsem si totiž všimnout, že velká část kritiky pramení z toho, že velectěný divák nedostal to, co od Šílenýho Rande čekal. A tak se tu po vzoru harantů na pískovišti vzdorovitě dupe nožičkama v cizích bábovičkách, protože "já sem chtěl romantickou komedii!" A tohle není romantická komedie. Jde ale o celkem slušně odvedenou "krejzynu" klasického střihu. Film, kterýmu nechybí zajímavý nápady, ale bohužel dojíždí na nevyužitém potenciálu všech šílených shod okolností. Dům, do kterého neměla vkročit ani noha žije (navzdory hrdinově marnému snažení) vlastním životem: Promenáduje se tu drogový dealer, vyhozená sekretářka se svým expřítelem, zmatená slečna trpící amnézíí, tlustý černoch se sebevražednými sklony, muž, který ví, kdo zabil Kennedyho, dále lupič, jenž se náchází střídavě ve stavu mrtvolném a střídavě ve stavu nastranýho bijce močícího na nábytek, pak ještě jakejsi houmles a podivná vyžilá slečna se strachem o vlastní poprsí, dědula vlastnící ucho ukousnuté samotným Mikem Tysonem a jeho svůdná horolezkyně, místnostmi šmejdí uprchlé myši a nad tím vším maglajzem lítá zfetovaná sova. No... zaděláno bylo na opravdu "parádní" kousek. ()

Reklama

chrustie odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten typ sračkovních komedií, které se sebevíc snažím dodívat, ale nejde to. Ta ukrutná trapnost, se kterou se tady snaží propasírovat ten debilní humor, je naprosto tragická. Kdybych to zkrátil do jedné věty "jeden debil vedle druhého". Bohužel, takhle vysoká humoristická laťka, je mi cizí. ()

PajinkaKox 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděla poprvé už hrozně dávno a pamatovala jsem si, že to bylo docela vtipný.. No nedávno jsem si ho pustila a nevěřila jsem svým očím.. Film je trapný celý ve všech ohledech. Příběh nestojí za nic. Je to taková slátanina absurdních momentů které dohromady dávají jednu velkou trapnou blbost. ()

Wallis3 

všechny recenze uživatele

Jestli byl úděl to tak dementně natočit, a to tak dementně, že při těch debilních dialozích jste měli pocit, jakoby ti lidi nemluvili vůbec k sobě, ale řvali do zdi, a vám u toho klesalo IQ rapidně dolů, tak teda nedokážu pochopit, proč to vůbec natočeno bylo. Jen jedna jediná věc to zachránila od bohapustého odpadu a to ten sjetej vejr O.J. ! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • Na konceptu scénáře jsou jako jeho autoři uvedeni David Zucker a Peter Tilden. Ve filmu však Tilden nakonec není vůbec uveden a Zucker je zde zmíněn pouze jako režisér. (HappySmile)

Reklama

Reklama