Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (80)

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

Absolutně nerozumím tomu hodnocení zde.. ??! Dobře provázané s Man of steel. Ben Affleck coby Bruce Wayne je naprosto v pořádku i před počáteční nejistotu dosazením ho do této role. Dějově až na malé chybičky naprosto v pohodě, herecky dobrý průměr s výborným Jesse Eisenbergem coby Lex Luthor. Hudba Zimmera naprosto skvělá a zcela zapadající do každého okamžiku. Zcela dostačující úvod k Justice League a proto minimálně 80% zcela po právu... PS: přestaňte si hrát na to, že píšete nějaký recenze.. pokud jdete na film do kina a dáte tomu 1 hvězdu.. tak v tom kině nemáte vůbec co dělat.

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Po shlédnutí prodloužené verze filmu, jsem se ujistil, že 4* jsou zcela zasloužené. Prodloužená verze dává filmu úplně jiný rozměr a zážitek a to hlavně v jeho druhé polovině. Hobit nikdy nedosáhne kvality PP a ani nemůže ale tohle rozloučení se středozemí je aspoň trochu dostačující.

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Musím na rovinu říct, že mě to hodně zklamalo a poměrně velkou část sem se v kině nudil. Od Guillerma jsem čekal nějakou pořádnou jízdu tak jako v každém jeho filmu ale bohužel zde to chybí. Zbytečně dlouhé, předvídatelné. Takový malý kousek másla namazaný na příliš velký krajíc chleba... jediné plusy jsou herecké obsazení v čele s Tomem Hiddlestonem a částečně efekty.

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Kurevská jízda. Nějaký chlapec v kině několik míst ode mě prohlásil, že to bylo nudný, trapný a horší než Rychle a zběsile 7 ?? Doprdele.. viděl jsi ten samej film. Woow.. Hodina akce... 3 minuty povídání u motorek a další hodina akce.. a konec.. ani sem nestačil sníst popkorn. Bezvadný.. z kina sem odcházel nadmíru spokojen.

plakát

Everest (2015) 

Syrové, drsné, chlapské drama u kterého na konci ukápne slza každé dívce. To je Everest. Výborná kamera a zvuk, což vám dodá dojem jako by jste byli součástí výpravy. Ze začátku trochu zdlouhavé až nudné.. poté ale film nabere výborný drajf. V kině super zážitek. Trošku se bojím jak film bude vypadat v pohodlí domova.

plakát

Zmizení (2013) 

Musím říct, že po dlouhé době krimi-thriller, který mě připoutal. Režijní a herecký koncert, uvěřitelné.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

První polovinu byla zkurveně výborná jízda.. to jak to vše do sebe zapadá a funguje, klobouk dolů. Ale pozor.. druhá polovina filmu ?? Jedna velká nuda.. a ze sedaček vás zvedne jen naložení vlastní dcery a pokus o útěk s ní v autě a výborná scéna u schodů když před tím do sebe nasype Leo nesmysl prášků. Asi mě navnadili i moji přátelé kteří film vychválili až do oblak a já od toho čekal jízdu po celejch 180 minut.. bohužel.. asi jsem viděl jinej film :-) Tak že celkově.. stále lehce nadprůměrný film ale že bych viděl něco extra... to se nestalo. Kandidát na Oskara ve všech hlavních kategoriích zcela zaslouženě.. ale hlavní favority hledejme jinde.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Jasná popkornovka... ani minutu se nenudíte. Příběh jasnej od začátku do konce.. ale co, funguje to. Tak že proč ne.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Středozem v podání Petra Jacksona prostě můžu. Ať to byli PP a teď Hobiti.. Desolation of Smaug ?? Jizda od začátku do konce. Rychlejší, propracovanější a nabitější než jednička. Hudba a zvuk.. šel mi mráz po zádech.. A málem bych zapomenul. Šmak ?? nejlepší drak jakého jsem kdy na plátnech kin a v TV viděl a hlas Benedicta to ještě umocnil. Výbornej zážitek.. klidně půjdu znova