Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (1 728)

plakát

Hinokio (2005) 

Film, na jehož plakát už koukám roky a stále jsem se (nevím proč) k němu nedokázal dostat. Velmi dlouho je zajímavý, příjemný, představa chlapce, který za sebe do školy posílá robota, je originální, ale stejně jako sniper18 musím říci, že mi nesedlo, jak se s příběhem pracuje v závěrečné fázi.

plakát

Moon Knight (2022) (seriál) 

Zvláštní. Velmi těžko se mi tvoří komentář. Líbilo se mi to, nedostatky nevidím, egyptská archeologie mě zajímá, ale nějak nevím, jak to okomentovat (člověk si připadá trochu jako v blázinci) :). Těším se na pokračování! Trailer.

plakát

Kid (1921) 

Dnes jsem to pustil Prťatům (14) a vydržely u toho! Dokonce tento podle mě nejlepší chaplinův film i celkem ocenily!

plakát

Dítě z Parku jehel (2020) 

"Proč tvá panenka nemá oči?" "Nechci, aby to tady viděla." ■ Vynikající, ale velmi, velmi kruté. Matka na drogách, dětství na okraji společnosti a na hraně. Absolutně na hraně.

plakát

První láska (2019) 

70 % (proto dávám 4*, protože, když jsem dal 3, tak hodnocení zde na ČSFD kleslo na 69). Yakuzácko-čínská řežba není vyloženě můj šálek čaje, ale je to dobré.

plakát

Soundtrack #1 (2022) (seriál) 

Vlastně moc pěkná kompaktní čtyřdílná minisérie o tom, jako z dvou dlouholetých přátel stane (možná) pár. Má to tah na branku a minimum odboček. Na Jižní Koreu nestandardně koncentrované. Trailer.

plakát

Za sny až na Mars (2022) 

Není to zlé a měl jsem na to docela náladu. Nízkorozpočtové, nenáročné, ale vypadá to fajn. Mars a romantika nejsou až tak časté spojení.

plakát

Free Guy: Hra na hrdinu (2021) 

Odpáral jsem naše Prťata (brzy 14) od mobilů s tím, že se jim to bude líbit a není to normální film. Víc nevěděly, ale trefil jsem se. Hodně. Pojmenovaly všechny streamery, kteří se ve filmu objevili a lépe než já nebo žena, se orientovaly v herním světě. Bavily se velmi. Už předtím se mi Free Guy docela líbil, ale s nima to bylo ještě trochu zábavnější :). Trailer.

plakát

Karel (2020) 

Obrovský obdiv a respekt k člověku, který v závěru svého života pustil kameru tak blízko. To, co se v dokumentu odehrává "v současnosti" mě chytilo mnohem víc, než minulost. Děkuju! ■ P.S. Pro ty, kdo kritizují, že jim schází to či ono: "Pro koho myslíte, že Karel Gott toto udělal? Pro koho si nechal pustil kameru do života? Myslíte, že to bylo pro vás, kdo chcete rozebírat negativa a vlastně ho nemáte rádi? Blbost. Karel Gott toto udělal pro své fanoušky. Chtěl jim ze sebe něco nechat. A udělal to nesmírně statečně!"