Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (508)

plakát

Bulšit (2001) 

Čekal jsem skutečně shit, ale nebylo to zas tak otřesné, dokonce jsem se místy i pousmál. Celý nápad s parodií na teenager komedie není špatný nápad, ale spíš bych uvítal klasickou srandu a více střelené postavy, než zbytečně častý fekální humor.

plakát

Svatba mého nejlepšího přítele (1997) 

Z tohohle sálá průměrnost skoro jako z mých studijních výsledků. Nevím, nenudilo mě to, ale nějak zvlášť ani nenadchlo. Aspoň závěr nebyl (spoiler) klasický kýč¨: žili spolu šťastně až do smrti. Uznávám, že místy má film trochu vtip, ale většinou je to spíš šeď, na průměr to ale stačí.

plakát

Četnické humoresky (2001) (seriál) 

Ze začátku mě to docela bavilo, ale některé z pozdějších dílů mi pořádně lezly na nervy. Místy bylo opravdu potřeba vypnout mozek.

plakát

Satan přichází (2006) 

Vzhledem k tomu, že znám originál, mi to přišlo jako nudné zopakování téměř přesně stejného děje s horšími herci. Atmosféra se ani omylem nepřibližuje té, kterou si pamatuju z prvního dílu a logika místy taky pokulhává. Tohle se jednoduše nepovedlo.

plakát

Plán 9 (1959) odpad!

Tolik nesmyslů a logických děr se jen tak nevidí. hlavně to ale byla pěkná nuda a to se neodpouští!

plakát

Van Helsing: Londýnská mise (2004) 

Zabavilo mě to, ale podruhé to vidět nemusím. Atmosféra se nějak nepodařila vytvořit v té záplavě soubojů a akčních sekvencích. Kombinovat prvky Hyda s Jackem rozparovačem je podle mě sice odvážné, ale také nestoudné!

plakát

Profesionálové z CI5 (1998) (seriál) 

Není to žádný zázrak, ale takhle nízké hodnocení si tenhle seriál nezaslouží. Bodie a Doyle jsou legendy, kterým se asi někdo jen těžce vyrovná, ale na druhé straně by byla hloupost nevyužít té tradice a "obchodní značky". Navíc v tomto případě to není nějaké (velké) zprznění již zmíněných legend.

plakát

Simpsonovi ve filmu (2007) 

Já nevím. V tom filmu je spousta dobrých a originálních nápadů, je to vtipné, příběh o rozdělení rodiny je taky ok, ale je toho nějak až moc a po čase mě to přestalo bavit. Prostě mám pocit, že Simpsonovi patří do krátkého seriálu a ne do celovečerního filmu. Tak nějak mám taky pocit, že přemíra humoru je až na škodu a to věčné zesměšňování a oslavování amerického způsobu života už mě taky nebaví. Chtělo by to něco nového na celý film a nejen ekologickou katastrofu a následnou (drobný spoiler) karanténu celého města. Podobné věci už tu byly. Jakkoli to zní blbě, ten film se snaží být komedií a zároveň se snaží nadhodit vážnější témata, ale v těch moc silný není. Je to plochá povrchní komedie, která není dost povrchní na to, aby mě bavila a není dost vážná, aby mě donutila se nad ekologickými problémy zamyslet.

plakát

Chřestýši (1999) (TV film) 

Viděl jsem, nebavilo, přemýšlel jsem nad tou "logikou" a to je asi tak vše, co se mi k tomu chce napsat.