Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dokumentární
  • Drama

Recenze (1 259)

plakát

Let (2012) 

Film těžící hlavně na (jako vždy) skvělém výkonu Denzela Washingtona. Samotná scéna s letadlem byla natočena parádně, po ní sice přišlo několik zbytečných scén, které místy nudily, nicméně naskytla se zde zajímavá otázka zda-li vnímat kapitána Whipa jako hrdinu či jen ztraceného opilce, který se neumí vypořádat se svým životem...7/10.

plakát

Terapie láskou (2012) 

Povedená romantická komedie, ve které se ženský zblázní do Bradlyho Coopera a chlapi (podobně jako já) podlehnou sexy Jennifer Lawrence, která zde podala skutečně parádní výkon. Především za ni tedy pro mě spokojenost a 80%.

plakát

Noc je ještě mladá (2011) 

Docela příjemná komedie s retro nádechem ala GTA vice city a solidním soundtrackem. V postavě Matta jsem se docela viděl a společně s ním jsem se zamiloval do nádherné Tori v podání Teresy Palmer (nedívím se, že se po filmu dali dohromady). Pro mě tedy v celku spokojenost, ale vtipných momentů tu mohlo být o něco více...6/10.

plakát

Umění lhát (2009) 

Nápad nebyl špatný někdy jsem se i zasmál, ale humor mi zde vesměs moc nesedl, působil na mě docela uměle. Ve filmu se objevila cela řada známých tváří- většina v mini rolích, kterými mě prakticky všichni docela překvapili...4/10.

plakát

Sexy 40 (2009) 

Podařená komedie, která se povedla nejen díky výbornému hereckému obsazení, ale především díky uvěřitelnému zakončení, které naštěstí nebylo zkaženo nějakým přehnaným happyendem ala Rosamunde Pilcher, spokojenost- 70%.

plakát

V temnotě (2011) 

Podobně jako Katyň přináší tento film zajímavý příběh (zde o jistém panu Sochovi). Bohužel stejně jako zmíněný film je i tento naprosto zbytečně dlouhý a jen pár věci se Vám vryje do paměti (nejvíce asi závěrečné titulky popisující poválečné osudy některých aktérů této události). Přesto jde o film, který by si ti co se zajímají o válku neměli nechat ujít...6/10

plakát

SuperStar 2013 (2013) (pořad) 

Po prvním díle zatím bída. Farna mě svým chováním místy doslova vytáčí, vsuvky nového moderátorského dua trapné,... Jedinou zaručenou zábavou je pozorovat lidi co si o sobě myslí, že umí zpívat a ztrapní se před celým národem...

plakát

Havran (2012) 

Dobře obsazený thriller s výbornou atmosférou. Samotné vyšetřování případu mě hodně bavilo a očekával jsem nějaký velkolepý konec, který mi vyrazí dech, ale to se nakonec bohužel nekonalo, takže mírné zklamání a 6/10.

plakát

Sousedská hlídka (2012) 

Na první pohled jde o film s tupým příběhem, na druhou stranu jsem se zasmál daleko více než-li u jiných komedií. Nejvíce mě bavil Vaughn, který zde zastínil i mého oblíbeného baviče Stillera...60%.

plakát

Pozemšťan (2007) 

Zajímavý film, který se odehrává v podstatě jen v jedné místnosti a je založen na spoustě dialozích. Vyprávění se možná dostalo do docela odvážných míst, nicméně mě to docela bavilo. Za myšlenku a konec taky palec nahoru...7/10.