Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (416)

plakát

Chainsaw Man - Inu to Chainsaw (2022) (epizoda) 

Attack on Titan mě nějak nechytnul, Saitama si mě získal. Trailer na Chainsaw Mana vypadal hodně našlapaně, takže sem čekal nějakej nářez a hned první díl ani trochu nezklamal. Začátek trochu okecávačka s pejskem ve tvaru motorovky(?) ale už po pár minutách se to přesunulo do skladiště kde začal ten správnej masakr. Jestli budou další díly ve stejnym duchu, tak tu mám novýho favorita než přijde OPM3.

plakát

Interceptor (2022) 

Slušný. Za takovej biják by se dneska nemusel Lundgren, Seagal nebo JCVD vůbec stydět. Má to nějakej rozpočet, akce střídá akci a Elsa je navíc uplně stejně tupá herecká motyka jako výše zmínění akční páprdové, takže za mě jo. Je to gut.

plakát

Ta dívka z fotky (2022) 

Tak tohle byla docela síla. Jeden šílenej zvrat se kupí na další skoro po celou stopáž a když člověk zjistí že ten případ se táhne už někdy od roku 72 protože hlavní záporák je prvotřídní slizkej bastard s extrémně pestrym rejstříkem, tak musí nevěřícně kroutit hlavou. Pouze v Emerice.

plakát

Terror on the Prairie (2022) 

Začátek vypadal hodně slibně. Bohužel těch pár minut na začátku je jediná koukatelná věc na celym tom filmu. Nepochopil jsem taky proč v tom hrál Hues. Když už mám dvou a půl metrovou godzillu, tak jí nechám hrát pořádnýho padoucha a ne z něj udělat poseru kterýho podříznou už pár sekund po tom co se konečně objeví. Ostatní mma neherci jsou příšerný, včetně Giny Carano která navíc nakynula do obludných rozměrů, takže jí ani člověk už nechce vidět hanbatou, když se jí jeden mma neherec pokouší kulturně obohatit. Suma sumárum je to hodně odfláknutej western, sice s výbornym začátkem a jakous takous akcí ale taky s nulovou atmosférou a prachbídnym výkonem ochotníků z mma gymu.

plakát

Armáda mrtvých (2021) odpad!

Shit toho nejhrubšího zrna. Snyder asi díky svým fanouškům sám sebe považuje za boha a proto všechno co vyprodukuje v poslední době stojí za to co produkoval zatim jenom na hajzlu. Tentokrát se utrhl ze řetězu a svoje hovna hází až do zadních řad s kadencí minigunu. Celej film je nataženej jak flus po krabičce startek, protože tolik zpomalovaček nebylo snad ani v jeho příšerný 20ti hodinový lize vyjímečných a to co tu předvádí všichni herci, za to by zasloužili postavit ke zdi a jednu na komoru. Dospělí se nechovají ani v béčkách jak 6ti letý retardi bez mozečku. Kapitola sama pro sebe jsou rádoby drsňačky se kterýma se taky roztrhl pytel. Batista jedinej má aspoň kapku charizma ale ani on to nevytrhne a hned zase zapadne. Mno a myslící mma zombík co likviduje lidi efektnim superman punchem to už je absolutní dno. Snydere radši už se na to vyser. Tenhle tvůj videoherní štyl byl neotřelej v začátcích ale teď už je těžce vyčpělej. Nechápu jak tenhle paskundální vydudlanec mohl natočit 300, Watchmeny nebo úsvit mrtvých. I Uwe Boll by to svedl líp.

plakát

Jolt (2021) odpad!

Mno je vidět že to dělala žencká.

plakát

Mrazivá past (2021) 

Začátek naprosto skvělej. Starej drsoň Neeson vyběhne s každym kdo se mu postaví do cesty a film si to pěkně odsejpá. Jakmile ale nasednou do Liazky a vydají se na dlouho štreku po zamrzlý řece tak to pomalu ale jistě začne ztrácet dech. No a jakmile zakokrhá Morfeus tak už mě to nebavilo vůbec. Všechny ty zvraty a konspirace tomu filmu jenom uškodili podle mě a kdyby zůstalo jenom u toho že se naši truckeři budou potýkat s nepřízní počasí a budou se i přesto snažit dovézt náklad do cíle, tak by to bylo o mnoho lepší a hodnocení samozřejmě taky.

plakát

Nitram (2021) 

Mnó neni to nejhorší. Kdo by měl potřebu si doplnit trochu informací o Bryantově bezvýznamnym životě před tim než udělal svojí nesmazatelnou kaňku do historie člověka, má tady v tom filmíku až na pár nepřesností docela věrně nastíněno jak se z celkem neškodnýho mentála co by se rád se všemi kamarádil, stal uplně ten nejnebezpečnější magor co kdy chodil po zeměkouli. Asi od půlky mi to už přišlo strašně hr, hr a to je škoda protože jinak je ta atmosféra správně psycho.

plakát

Rychle a zběsile 9 (2021) 

Film je maximální bastl vyškrábnutej z toho nejhlubšího dna filmový žumpy a kdybych si měl hrát na Spáčilovou, tak je to jasnej odpad. Jenže to co nám plešatej Samson Diesel naservíroval tentokrát ve svý debilitě trumfne snad všechno co jsme dosud v F&F viděli a ta zoufalá béčkovost co z toho řve jak moc je to tentokrát všechno epicky velkolepý, je k smíchu a proto se mi to líbilo víc než ostatní díly. Bohužel z průměru do nechutný močuvky to sráží opět Rodriguezová a její snaha vyrovnat se všem těm korbičům, takže facka od 30ti kilový baby se rovná srážce s náklaďákem a to je věc kterou nezkousnu ani v tak stupidnim filmu.