Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené herečky (10)

Charlize Theron

Úžasně sexy, charismatická a výborná herečka, která se nebojí udělat ze sebe Zrůdu.

Kristen Stewart

K.S. je sice mladá herečka na začátku své kariéry, ale už si díky svému výkonu vyslouží pozornost i v menších rolích. V Útěku do divočiny byla úžasná a ve filmu Na území žen zdatně udržela krok s Meg Ryan. A největší poklonu má za film Stmívání, kde jsou její scény s Billy Burkem možná tím nejlepším z celého filmu.

Angelina Jolie

Krásná žena s ponurou minulostí a příkladnou přítomností. Sympatická herečka, která pro mě nezapomenutelně předvedla své schopnosti ve filmu Narušení. Od té doby je to jen o pěkné tvářičce a drsňáckém vzhledu, ale proč ne, baví mě koukat se na ni. Její koncert s Bradem ve Smithových mě velmi pobavil. Třeba se po celkem povedené Výměně nebude bát vážnějších rolí.

Naomi Watts

Půvabná herečka se smutnýma očima. Dramata jsou její doménou a na plátně jí uvěříte každou slzu, každý kradmý či nesmělý úsměv. Výborná ve všech směrech. (21 gramů, Barevný závoj)

Scarlett Johansson

Žena mnoha tváří. Dokáže být dětinská, naivní i žena vamp. Blond jí opravdu sluší. V každém filmu je výraznou hereckou osobností. Při prvním pohledu na ni byste si nepředstavili sexy kouzelníkovu pomocnici a vida, v Dokonalém triku to funguje opravdu dokonale. Doporučuji i Ztraceno v překladu a mnoho dalších.

Meryl Streep

Co říct, jednoduše báječná, všestranná herečka. Uvěřím jí absolutně všechno. Dokonce i to, že opravdu umí sjíždět Divokou řeku.