Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Dokumentární
  • Sci-Fi

Recenze (931)

plakát

Zbouchnutá (2013) (TV film) 

Film jsem viděla náhodou, zaujal mě k němu popisek. Nemůžu říct, že to byla bomba, ale nebylo to zase ani špatný, takový průměr. Bylo to vtipné, dalo se na to dívat.

plakát

Život (2017) 

Bylo to pěkné, zajímavé, napínavé, taková jakási budoucnost v přítomnosti. Nevím, jak přesně tvůrci ukázali vnitřek ISS ve filmu, ale dalo by se říci, že to bude asi podobné. A neskutečná odolnost marťánka Calvina, který se nevzdal a snažil se zbavit posádky a konec, který jsem nečekala. Možná to bylo dost okaté, většina by tipovala jinak než já, byla jsem zakoukaná do prostředí. Láká to na další film, tak uvidíme, zda se ho dočkáme.

plakát

Vesmír mezi námi (2017) 

Jen náhodou jsem přišla na tento film a to z poslechu rádia, kde o tom zajímavě vyprávěli. No ale nějak mi spadla čelist při koukání, když jsem viděla, jaké skoky v čase tam proběhli, nesmyslná konverzace jakoby přes "skype" Země - Mars, kde by určitě nebyla okamžitá odpověď viz Marťan. Já mám romantické filmy ráda, ale u toho jsem čekala spíše více sci-fi. Bylo to také moc dlouhé, stačilo klidně i 90 minut.

plakát

Matky na tahu (2016) 

Dlouho jsem nebyla zklamaná z komedie, kterou jsem chtěla vidět. Mohlo to být horší, ale i lepší. Ukazuje to americké rodičovství, které u nás by asi nezapadlo a že nějaká předsedkyně rady má větší právo než samotný ředitel a že je to takové zaškatulkované. Nejvíc se mi líbily scény ze supermarketu a ta jejich velká pařba. Doufám, že druhý film bude lepší.

plakát

Richard Hammond's Top Gear Uncovered (2009) 

Rady k nezaplacení, jak se stát moderátorem Top Gearu a natočit si svoje videa. To zavánělo bláznovstvím a srandou hned od začátku. Ani mi nevadilo, že tam chyběl zbytek osazenstva, Richard je pro mě z nich takový nejlepší, sem tam vypustí nějakou perlu. Nechtěla bych uklízet ten dům po projetí motorkou a vysvětlovat dětem, proč vybouchlo auto, ve kterém se prodává zmrzlina. Potěšili mě ty krásné superauta a také naše Tatra, protože Tatra nezná bratra :-).

plakát

Zpívej (2016) 

Opravdu povedený animák a ačkoli nemusím tolik písniček ve filmech, tohle mě tak strašně bavilo. Ze začátku jsem chtěla dát jen tři hvězdy, ale to jejich konečné představení jsem hltala do konce a lehce pohupovala hlavou do rytmu, že jsem musela jednu přidat.

plakát

James May: Král montérů (2016) (seriál) 

Kdybych nevěděla, že tam bude Captain Slow, tak by mě to asi minulo, ale ze zajímavosti jsem se podívala na první díl. Nejsem technický typ a sekačka na trávu byla pro mě španělská vesnice, ale snažil se tam vysvětlovat, co to jako má být a sem tam něco vtipného dodal. Ale proboha Jamesi, jak to vypadáš? Nejsi někde v Bolívii, Barmě, v Argentině nebo Chile, kde sedíš v autě, které by nemělo fungovat, ale jede, abys vypadal, že ses týden neholil a hřeben si neviděl taky stejnou dobu. Hodnotím po prvním díle. Třeba mě to více nadchne, když bude dávat dohromady něco, s čím přicházím do styku více.

plakát

Duch ve stroji (2017) 

Mě se to líbí, hlavně to zpracování a ta myšlenka, že vaše vědomí může být zachováno a může dostat novou schránku. Připomíná mi to Robocopa. Mám takový pocit, že se takové filmy drží stejného scénáře. Hrdina je tak kladný a pracuje pro někoho, kde je také někdo zlý, který to tak udělá, že hrdina je outsider, ale stále se snaží sám sebe očistit a nakonec toho zlého zabijí a je to jak má být. Jako kdybych už to někde viděla, ale co, zpracování se mi líbí, hlavně ta scéna, jak se tvoří robo člověk.

plakát

Top Gear - The Burma Special (2014) (pořad) 

Bylo to opět vtipné, dobrodružné a také někdy škodolibé, zakončené stavbou mostu přes úplně jinou řeku s vtipným názvem, ani nevím, jak to pořádně napsat. Ty panoramata ve státě Shan byly úžasné, pokaždé se na těch jejich cestách objeví místa, která by stála za vidění. Oni mě nikdy nepřestanou bavit a můžou být kdekoli na světě.

plakát

Top Gear: Patagonský speciál (2014) (pořad) 

Další nádherná země, opět plno dobrodružství, vtipné čepování paliva a také vtipný popis auta jménem Lehko Odejde Technika Úplně Strašná. Nevím, jak to znělo v originále. A ta mrtvá kráva, ta mě dostala. Myslela jsem, že Richard sežene nějaké konzervy s fazolemi, ale to zvíře na střeše, to bylo hustý. Docela drsný konec to mělo. Mám pocit, že když jsou hlavy vygumovaný, ať už kvůli zeměpisu nebo historii, nic s nimi nehne.