Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (318)

plakát

Sedmilhářky - Někdo je mrtvý (2017) (epizoda) 

Vůbec jsem nevěděla do čeho jdu. Nic jsem nečekala a nic nedostala. Na to, že pilot má navnadit na další díly, tak mě akorát odradil. Jestli tímto tempem půjdou další díly tak to vzdám. Navíc seznámení s postavami proběhlo dost špatnou metodou, plno keců do kterých mi nic není protože sympatie nejsou na žádné straně... obsazení parádní, jen zřejmě nejsem cílová skupina.

plakát

Příběh služebnice - Den porodu (2017) (epizoda) 

První díl chvilkami vázl, ale tento se naprosto geniálně rozjel a doufám, že to takhle udrží. Podivnost, vtip, emoce... !

plakát

Producenti (2015) (seriál) 

Nádherné zobrazení lásky – vztah přátel, členů rodiny a samozřejmě k příslušníkům opačného pohlaví. A právě ten poslední druh lásky má také mnoho podob. Krásně natočené, každý díl poutavý. Jen ze začátku je těžší si zvyknout na "dokument" přes který se s postavami seznamujeme. Poté již klasika, která mi seděla více. Trošku si neseděl pracovní projekt na kterém dělali, natáčení komického seriálu, který komický vůbec nebyl... producenti, kteří nevěděli co vystřihnout a co použití aby diváky zaujali.. naopak dvojka šílenců od kopírky byla skvělá, poznala jsem zde pořádně Ji-won Ye, která hraje báječně! A spolu s Kim Jong-Kook k sobě náramně seděli. Postava Cindy se dobře vyvíjela, což vidím jako hlavní plus celého díla a musím říct, že je to vážně krásná holka. Soo-hyeon Kim tady působí jako školáček s porovnáním v My Love from the Star obrovská změna.

plakát

Wigiilbal pongnyeonbilla (2010) (seriál) 

Potřebovala jsem několik dílů, abych tomu přišla na chuť. Jinak pojato, než-li je zvykem. Komedii jsem našla až v dílech kdy děj přecházel v drama a následné rozuzlení, takže vtipu jsem moc nedostala. Nemastné, neslané. Znovu už bych nekoukala.

plakát

Backcountry (2014) 

Musím uznat, že mě plno věcí překvapilo. Očekávala jsem úplně jinou jízdu, a předpovídala vesměs špatně. Jsem ráda, že jsem si o filmu nic nečetla, neočekávala jsem vůbec nic a dostalo se mi skvělé atmosféry. Hlavně tady fungovala vlastní představivost, která naháněla strach.

plakát

Strom života (2011) 

Nedokázala jsem to dokoukat, nemám ráda takovéto snímky, které plynou velice pomalu. Tahle skládačka mi zkrátka nesedla.

plakát

Ukažte se, duchové (2016) (seriál) 

Mmm, v prvních dílech mi nejvíce vadily scény se psem, po dlouhé době co se zase nějaké to zvíře objevilo v JK seriálu a vůbec nedošlo ke zlepšení... ještě že těchto scén zde bylo poskromnu. Víc se bouřit nebudu, přece jen to je na celém díle vedlejší. Díly ubíhaly rychle, dokazaly pobavit ale smíchy jsem nevyprskla. Takový průměr, téma s duchy se jim prostě daří. Díl pátý byl krásný po všem stránkách, nutkání si to zapsat ačkoli nevím proč, protože se tam nic extra neudálo. :) Taky si začínám uvědomovat, že mi konečně začíná pasovat hlavní dvojka, trošku jim to trvalo... absolutně nechápu všechen ten dívčí rozruch kolem veterináře/profesora, odpočátku velmi nesympatická postava, navíc zde působí staře a celkově - i vzhledově to není vončo. Zde se hodí, role mu padla, ale prostě se mi na něm vždy něco nezdá... Co se mi tady moc moc moc líbilo, tak jídlo které připravoval, to jsem se olizovala až za ušima a vaječnou rolku, tak tu jsem šla udělat vzápětí co jsem to viděla! A byla báječná.

plakát

Má Venuše (2015) (seriál) 

Pro mně vtipné, zábavné a rozhodně ne nudné. Bavila jsem se u každého dílu, Líbila se mi myšlenka zdravý = sexy. Lišilo se to v mnoha věcech a to mě na tom bavilo nejvíce. V rámci zdravého života si taky bylo co odnést. Chyběla mi trošku korejská jídla, líbilo se mi, že drama pracovních vztahů a sociálních vrstev nepřehnali a zůstali u komedie. Hezká a hlavně originální byla scéna s šálou, kouzelná a romantická. A ta znělka JONGHYUN - Beautiful Lady, zůstala v hlavě. ♥ Kim Tae Woo ft Ben - Darling U