Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Pořady (9)

Kdo přežije

Kdo přežije (2000)

Nejdokonalejší sociální experiment na televizních obrazovkách, který je skvělou studnicí lidských charakterů, vhozených do extrémních podmínek, a jenž musí ze sebe vydat buď to nejlepší či nejhorší. Nejlepším člověkěm v dějinnách Survivoru vůbec? Samozřejmě excelentní Jeff Probst, bez nějž by tahle soutěž nebyla taková, jaká je!

Top Gear 2010

Top Gear 2010 (2002)

Jsem Top Gear závislák... a to přitom auta ze srdce nesnáším, protože jsem v dětství byla nucena jezdit po republice na všechny závody Rally... Ale šílená trojka Jezza-Hamster-Slow jsou prostě neuvěřitelně návykoví... takže čumím i na ta auta a vůbec mi to nevadí. P.S. - nesmím zapomenout na Stiga! To je ta největší legenda! Něco na způsob britského Chucka Norrise za volantem........Dodatek: A sice je fajn, že Prima Cool TG vysílá - ale to jejich zkracování dílů je příšerné - vždycky vystřihnou geniální THE NEWS, které se téměř vždy zvrhnou ve zvrhlou šílenost:D tolik sexistických vtipů a narážek během pěti minut si nedovolí prostě nikdo (kromě nekorektní trojice přerostlých děcek:D) na žádné jiné TV.

Top Gear

Top Gear (1978)

Jediný automobilový pořad, na který se může dívat i Greenpeace aktivista a odpůrce všeho, co jezdí na fosilní paliva. Tenhle pořad je díky dokonalému britskému humoru mnohdy zábavnější než kdejaký americký seriál:P A jako třešnička na dortu je pestrá účast celebrit, nejvíce těch britských, což já, jako britofil, naprosto žeru......

Amazing Race: O milion kolem světa

Amazing Race: O milion kolem světa (2001)

TAR je jednoduše úžasný závod, který bych si přála zažít. Komu se kdy naskytne příležitost létat po celém světě, aniž by vás to stálo jediný cent? TAR je tak zábavná verze cestopisných dokumentů, kde se dozvíte i něco málo z kultury rozdílných zemí. Menším mínusem soutěže jsou samotní soutěžící, kteří se věčně hádají se svými partnery, až je to někdy úmorné (hádky v dabingu jsou pak čiré zlo). Ale pak tu jsou originální neokoukané soutěže, které diváka seznámí i s místní tradicí (aneb díl odehrávající se v ČR měl dva či tři úkoly týkající se alkoholu, ehm...), takže američani mají příležitost rozšiřovat své omezené představy o světě. A moderátor Phil se stal zaběhlým "trade markem" (stejně jako Jeff Probst v Survivoru) bez kterého by TAZ byl již poloviční.

MasterChef

MasterChef (2010)

SPOILERS BEWARE!!!!..............................................Myslela jsem, že třetí sérii jen tak něco nepřekoná - příběh slepé Christini je neuvěřitelně dojemný a napínavý a jí prostě musíte fandit od samého začátku... No a pak přišla čtvrtá série, která zase postopila o jeden level výše. A za všechno může Luca, u nějž mě fakt naštvalo, že ve třetí sérii neprošel ani základním konkurzem - ale ve čtvrté sérii se všechno změnilo - rok na sobě tvrdě pracoval a ve výsledku je to vidět. Jeho trnitá cesta k americkému snu je ještě napínavější a emotivnější, než u Christini a jsem šťastná, že další můj favorit hned od prvního dílu se dostal až na samotný konec a zcela zaslouženě vyhrál... Masterchef (US) je prostě dokonalý pořad/show o vaření, kterému ty české paskvily nesahají ani po malíček. Gordon Ramsey a Joe Bastianich (a i ten Graham) jsou jednoduše THE BEST!

The Graham Norton Show

The Graham Norton Show (2007)

Nejoriginálnější talk show, která je v současnosti k vidění v televizi. Superhvězdní hosté nejsou středobodem jako jednotlivci, jelikož se výrazných osobností (někdy i vzájemně se sebou nesouvisejících) sejde hned několik na jednom křesle a tou hlavní postavou večera je geniálně vtipný Graham, který dokazuje, že "tlachání" může být dokonalá zábava. Aneb zlatý britský humor v nejlepší formě (Chcete zažít pri "rozhovoru" srandu? Používejte google!) http://www.youtube.com/watch?v=4by520hSFvA

Británie má talent

Británie má talent (2007)

Nejzábavnější show zahrnující i pěvecké výkony, a to především proto, že tu nejde jen o ty pěvecké výkony. Do britské verze navíc chodí skutečně talentovaní lidé v nejrůznějších oborech - a když tam přijdou nějací looserové, tak je to opravdu legrace a ne trapnost až na půdu. Kromě (ne)sehrané bandě porotců, kteří jen nesedí, ale skutečně prožívají vystoupení, má BGT i dva oblíbené moderátory (kteří mě zas až tak neberou, jako Brity:P) a především velmi živé publikum, které je radost sledovat, jak dávají najevo svou náklonost či nelibost soutěžícím. A bez Simona Cowella by to nebylo ono:) Navíc tahle soutěž má větší cíl, než jen "obyčejná" peněžitá výhra - ale možnost vystupovat před samotnou královnou - a to už je dost veliká výzva, aby se všichni co nejvíce snažili.

Ninja Faktor

Ninja Faktor (1997)

Makoto Nagano je pro mě japonskou verzí Jackieho Chana zkříženého s Chuckem Norrisem. Prostě opravdový ninja.