Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (70)

plakát

Proboha! (2008) 

Ať si každý věří v co chce, ale ať se kvůli tomu neplní pytle na mrtvoly.

plakát

Californication (2007) (seriál) 

O tom, že šukání nemá s láskou nic společného, o tom, že ti nejlepší jsou zmrdi a o tom, že na konci dne je to vždycky jenom o té jedné. Beatníci ještě žijou mezi námi.

plakát

Let číslo 93 (2006) 

Ani nevím jestli plný emocí po shlédnutí, jsem schopný, sesmolit aspoň trochu smyslupný komentář. Tak nebo tak, obsah filmu je nezávysle na zpracování tak silný, že hodnotit United 93 podle škatulky kam patří, tudíž jako katastrofický film prostě nemůžu. Těžko ho hodnotit i jako film obecně, film, ve kterém se oddedávna posuzuje kvalita hereckých výkonnů, režie, výpravy a podobných atributů, o které tu alespoň v mém případě šlo minimálně ačkoliv byli zvládnuty perfektně (samozřejmě výjma výpravy:). No a proto ho oceňuji jako náležitou a patřičnou kondolenci cestujícím letu 93 ,který si tenhle počin opravdu zasloužili.

plakát

Dantovské peklo (2010) 

I když mám pocit, že samotná hra nenabídne kromě výborného příběhu a designu monster nic nového, tahle devadesátiminutovka mě ohromila zaprvé svým zpracováním, kdy mě ani tak nebrala animace jako spíš způsob kreslení pozadí, mě dost připomínající Kenta Williamse charakteristického svými mázlými barvami v komiksu Fontána. Zadruhé, příběh je v době, kdy píšu komentář pro mě vrcholně originální a atraktivní alespoň do doby než se dostanu k literární předloze na kterou jsem teď natěšený víc jak na hru. Poslední věc, kterou chci vytipnout je úžasná fantazie s kterou Visceral oživili monstra a pekelné kruhy. Příšery mi zpouštěli dávicí reflex, místa v kterých se pohybovaly mě okouzlovali...naprostá spokojenost.

plakát

Myšlenky na vraždu (2006) (TV film) odpad!

Hroznej film.Tori tady válcuje diváka svým hereckým talentem stejně, jako kdysi dávno v Beverly Hills, tudíž totálně zbytečný film obohacuje svými pečlivými hereckými grimasami, které ji naučil asi Joey Tribiani. I bez ní by to byla dost hrůza zejména kvůli všudypřítomné lacinosti, kdy všechno vypadá jak z papundeklu a v neposlední řadě absenci režie(přislo mi, že si tu všichni běhají a mluví jak se jim zrovna chce). Upřímně škoda času.

plakát

Určitě, možná (2008) 

Kéž by mě How i Meet Your Mother oslovilo alespoň způlky jako tohle. Narozdíl od něj tady není Rayn coby kvalitní a příjemný herec sám jako Burney a sekundují mu minimálně dvě okouzlující krásky a jedna malá holka která, světe div se, není totálně k přeražení jako většina dětských herců ale naopak, je na ní radost pohledět. Osvěžení filmu originálním stylem vyprávění filmu dodává na romantickou komedii nezvyklé napětí a s potěšením sledují jak se podobně "divné " romantické komedie v poslední době množí. Takže definitely jedna z nejpovedenějších žánrových laskomin, maybe vůbec ta nej.

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Velmi svěží a osobitě zábavný film, postavený na utahovaní si ze sebe sama což je u mém případě, vždy cesta do nebe. Není tu jediný herec na kterého by nebyla radost se podívat a celé to tvoří tak pohodový snímek, že si říkám jestli Jeff nepropašoval něco LSD i mě do hrnku s čajem.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) 

Neberu na vědomí neustále polonahé vlkodlaky, odporné hraní K. Stewart a perfektní návod jak se vypořádat s rozchodem v podobě skákání ze skal a bourání na motorce. Ne, protože jsem čekal mnohem větší paskvil zatímco jsem dostal pouze hrozně nudný, hloupý film, který se neuvěřitelně vleče ale pořád nevyčnívá nad horami kravin které hollywod vyprodukuje ale kterým se nepoštěstí stát se kulturním pseudo mylníkem a tudíž se dostat masám na odiv. Twilight tenhle status má a tproto je pranýřován, zatímco objektivně je to pouze standartní kravina, která si na sebe slušně vydělává. Navíc má jednu dvě hezky akční scény a fajn muziku, díky které jsem film přežil a můžu s čistým svědomím říct, "už nikdy víc ale chápu vás zástupy faninek".

plakát

Pevné pouto (2009) 

Celkově perfektní film, ve kterém se snoubí tak protichůdné žánry jako je komedie a thriller. I přesto, že vraha známe od prvních minut, někdo už z trailerů, především díky dokonalým hereckým výkonům se Lovely Bones daří vytvořit neuvěřitelně sugestivní napětí. Kuriozně je film neuvěřitelně silný i na druhé straně barikády, kde opravdu dokáže chytnout za srdce čímž rázem příjdeme na to, že v tomto pseudo thrilleru nejde tak o dopadení vraha jako spíš o život bez jeho oběti.

plakát

Bílá smrt (2009) 

Až bolestně průměrný thriller, který své zápletky a příběhové nuance vysvětluje šíleně polopaticky prostřednictvím hrozných flashbacků u kterých nejsem schopný určit, jestli jsou nebo nejsou komiksově stylizované. Ani jedno by tak nevadilo, kdyby nevyprávěli absolutně zbytečný kus historie nemající s hlavním dějem, který je mixem Dead Snow a Útoku z hlubin, téměř nic společného. Je to celkem škoda, protože díky místu konání a perfektnímu kamerovému filtru tu šance na super napínavý film byla, a některé scény si o čtyři hvězdy dost razantně říkali.