Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (345)

plakát

Blade Runner (1982) 

Sci-fi mám opravdu hodně rád, ale tohle mi přišlo hrozně nudné a utahané. Navíc v tom bylo i hodně filosofie. To prostě není nic pro mě. Navíc od premiéry uběhlo již 36 let a to už je prostě opravdu hodně znát.

plakát

Red 2 (2013) 

Příběh se teda moc nepovedl, takové klasické akční zadání. Starci jsou fajn, ale ta Helen Mirren? To jako vážně. A to nemluvím o té protivné blbce Mary-Louise Parker. Dvojka tedy hodně klesla oproti jedničce.

plakát

Město (2010) 

Gone Baby Gone mi přece jen sedl o něco víc. Jinak, ale špičková režie, výborná akce, ale ten Affleck jako herec...Tu hlavní postavu mohl hrát klidně Jeremy Renner a bylo by to o třídu lepší.

plakát

Sněhulák (2017) 

Upozornění: Nedívejte se na to dřív něž si přečtete knížku. Protože takhle lacině si nechat ukázat sériového vraha nesmíte! Předně bych chtěl tvůrcům vytknout to, že začali až sedmým dílem. Přece není možné, aby z několika záběrů bylo všem jasné, kdo je Ráchel a Oleg. Proč se tam Harry válí ožralej někde v parku atd. Dobře, dejme tomu, že by se to dotočilo později a věci by tak nějak vyplynuly z kontextu. Jenže, tohle mělo být, alespoň podle popisu: "Drama / Horor / Krimi / Mysteriózní / Thriller." To tedy ani náhodou. Tak do půlky filmu si říkám, že docela dobrý, drží se to knížky. Akorát je to uspěchané. Zatím dobrý, ale to co opravdu nepřekousnu je ta nepřítomná hororová atmosféra, která je v knize citelná. Záběry na sněhuláka nic negenerují. Aspoň ta hudba kdyby to dokázala, ale nic. Fakt nuda. A další hřebíček do rakve byl ten nelogický, vymyšlený a debilní konec. To je opravdu na malinu. Děkuji tedy tvůrcům za zabití celé série o HH.

plakát

Po strništi bos (2017) 

Prakticky se ztotožňuji s ostatními komentujícími. Film je to dobrý, vtipný a milý. Ale chybí tady ta hlavní dějová linie. Nicméně to nevidím, jako úplný průser jako ostatní.

plakát

Loganovi parťáci (2017) 

Jak se píše v ostatních komentářích. Je to dobré, plné hvězd, příběh je fajn, ale humoru to moc nepobralo.

plakát

Smrtihlav (2017) 

V ideálním případě bych vzal první půlku z HHhH a druhou bych vyplnil Anthropoidem.

plakát

Anthony Bourdain: bez předsudků (2005) (seriál) 

Tony Bourdain je pro gastronomii něco jako Jeremy Clarkson pro automobilismus. A já oba tyhle chlápky mám děsně rád, pro jejich nevybíravý smysl pro humor.