Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (876)

plakát

(Ne)šťastně až na věky (2006) 

Taková snaha o originalitu a tak banální výsledek. Prolog ještě ušel, ale pak to celé zabředlo do schématické pohádky. Škoda, Rick vypadal moc roztomile a Frieda měla úžasné nohy. No co už, pohádky jsou primárně pro děti a tahle tedy mezi ně rozhodně patří.

plakát

Begin Japanology (2007) (seriál) 

Některé díly jsou dokonalé (sushi), některé méně (Tokio tower), ale Peter Barakana je prostě sympaťák a jeho hlas mi může vyprávět třeba o nosných lanech vysílače televizního signálu a mě to přijde, aspoň na pár minut, zajímavé. A pokud máte k Japonsku kladný vztah tak vřele doporučuji.

plakát

Cosmopolis (2012) 

Uf, tohle bylo náročné. Některé scény jsou zajímavé, v některých je vidět ironie, některé jen nudí. Pattinson se na znuděného hejska hodí, ale úplně mě jako multimilionář nepřesvědčil. David Cronenberg je můj oblíbenec, ale tady jeho rukopis moc nevidím. Plácání rádobynadčasových frází vytržených z kontextu začíná být po půl hodině hodně únavné.

plakát

Kai a Gerda (2002) (TV film) 

Andersen se asi obrací v hrobě, ale vizuálně to bylo krásné a jsou Vánoce, tak jsem shovívavá.

plakát

The Last (2012) 

Uf desetiminutové vyznání by mě nejspíš přimělo k odchodu, dokonce i kdyby mi ho říkal Harry a dokonce i kdybych vypadala jako Shelby. A že to Harrymu seklo...

plakát

The Punisher: Dirty Laundry (2012) 

"Víš jaký je rozdíl mezi spravedlností a trestem?" Škoda, že jsem u toho večeřela, nic nezkazí chuť k jídlu tolik jako jedna flaška Jacka.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Úžasně natočený, sestříhaný a zahraný film. Každá z "kapitol" má svůj vlastní styl vyprávění, prolínání herců do různých povídek bylo neuvěřitelné, snad jen Halle Berry jsem dokázala identifikovat (jediná černoška v hlavní roli). Díky těmto chameleonským proměnám byli velmi zajímavé závěrečné titulky. A úvodní pasáž s bleskovým střihem byla taky parádní. Prostě samé superlativy, ale podruhé bych to už vidět nemusela.

plakát

Full Benefits (2010) (seriál) 

College Humor je prostě nejlepší. Úvodní scénky v posteli mě opravdu hodně bavily a vlastně celý seriál je skvělý. David je roztomilej a Sarah sympatická, takže co víc dodat. Snad jen: vzhůru na druhou sérii.

plakát

Úžasňák! (2000) 

Škoda toho klobouku na závěr...

plakát

Nádherná Zelená (1996) 

Sice dávám jen dvě hvězdičky, ale Nádherná Zelená je dobrý film. Jen mi prostě byla prosti srsti ta eko-agitka. Pozemšťané i mimozemšťané jsou vesměs sympaťáci, snad jen Milini synové jsou trochu moc střelení. Ale zase je tu nejlepší fotbalový zápas, jaký jsem kdy viděla (a že jsem viděla asi dva....s tíhmle záznamem dva).