Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Horor

Recenze (8 460)

plakát

Shepherd (2021) 

Na samotě u majaku, bože to byla blbost. Herec nuda, příběh nuda, atmosféra nuda.

plakát

Rachot (2021) 

Zajímavé, a celkem povedené, takový jiný směr animáku, celkem sem se bavil. Rozhodně příběh by si zasloužil větší nádech zábavy.

plakát

Takový normální kluk (2021) 

Komedie kdy v první minutě sem si říkal bože, kráva co je hotová všechno točit, fotit každou blbost a myslet si že je dokonalá. Ale nakonec to byla celkem slušná podívaná se slušným příběhem. Ve směs všechno zachránil herec Tanner.

plakát

Čára 2 (2022) 

Podle mě se to ani točit nemuselo, rozchod A následně shledáni nic nového co by udělalo slušný film v pokračování ještě lepším. Celkem škoda pokračování.

plakát

Tři tygři (2019) (seriál) 

Vtipné, zábavné hodně povedené.

plakát

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) odpad!

Hnus, mám tyhle borce rád, ale tohle byla katastrofa. Divím se že jim samotným se to vůbec líbilo. Borci co ví jak rozesmát člověka tady tak pohoří. Hrozný příběh, žádný vtip, nic zábavného, katastrofa. Nechtěl jsem odpad! Ale tedy ten film si nezaslouží ani hvězdu.

plakát

Rozkoš (2021) 

Pro mě teda sračka, jako nesympaticka žena a k tomu to bylo prostě nudný. Svět kde byla divka vytažena je jenom její problém.

plakát

Stín samoty (2021) 

Ty vole co to bylo, mě poser, takový nuda na samotě.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2022) 

Celkem jsem se těšil, ale tohle fakt ne, buď restart a nebo konec. Člověk musí neskutečně pospojovat všechny díly, a pak dostanu takový krvavý nepovedený příběh. Řezba mi přišla až nesmyslná, příběh hodně ale hodně slabý, a konec to malém pokazil totálně. Po autonehodě to šlo pomalu a pěkně do kytek. Škoda takový film má jméno na svém příběhu a tady tímhle se celkem hodně kazí jeho pověst. Pokud budoucnost chystá další, tak buď radši ne nebo hodně ale hodně napravit. Škoda krvavé skutečnosti. Slabá trojka.

plakát

Hotel Transylvánie: Transformánie (2022) 

Pro mě je to pořád dělo animák, prohozene role, a bum příběh plný zábavy. Už od prvního dílu si našel u mě místo, každým dílem je příběh lepší, někdy slabší ale pořád to je svět příšer co zbožňují.