Reklama

Reklama

Shepherd

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (29)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Za tip na film předně děkuju uživatelce Ratchetka protože tohle mi nějak ušlo. A to by byla velká škoda kdyby mi tenhle film „proklouzl mezi prsty" a mým očím tahle minimalisticky pojatá Artová záležitost unikla. Už dlouho jsem neviděl film s tak znepokojivou atmosférou jaká byla tady. Navíc film si tuhle atmosféru udržoval od začátku až do samotnýho konce. Pochválit lze taktéž kameru, hudbu/zvuky i výběr lokace. I přesto jde o snímek kterej ocení spíš menšinový publikum. 4hvězdy ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Atmosféra velmi hutná, kamera velmi solidní, lokace dokonalé, strašidelné zvuky fungují, napětí pomaličku houstne jednotlivými detaily a dlouhou dobu jsem tomu chtěl dát 4*, ale nakonec to nejde. Divák, který nečetla Danteho Peklo a netuší toho nijak moc o řece Styx, přijde film bez pointy a divný, jenže i divák, který ví, oč jde, tak bude zklamaný, protože za a) je to nakonec hodně jednoduché a laciné, za b) by tam v tom případě měl být i jeho otec, že? Všechny scény se psem pak z tohoto zpětného pohledu nedávají smysl. A maják teda šel vytěžit taky daleko víc. Takže vizuálně orgie, postupné houstnutí napětí super, a pak ledová sprcha, že pan autor použil nejlacinější trik, jaký mohl, který ani nedokázal dotáhnout do detailů a do konce. Blbec jeden. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Vyskladané takmer komplet na atmosfére bez iných mimoriadne výrazných hororo vsuviek, i keď občas sa ich pár pekných objaví. Kto neprecíti, nemá šancu, pre neho bude "Shepherd" nudou v priamom prenose. Na toto treba náladu, pričom šušťanie s pukancami je vyslovene prekážkou. Tých 48% je solídnou krivdou .. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela slušná komorní atmosférická hororová novinka o skotském pastýři, který jde za prací na izolovaný ostrov ( Zdravím Maják) a tam brzy začne propadat šílenství a začnou jej dohánět stíny z minulosti.Je to trochu pomalejší a udržet si divákovou pozornost v první půli má film těžší, ale později dojde na pár slušných vizí, které stojí za to ( ovce stáhnuté z kůže vedou, ale i scéna s matkou je značně znepokojivá či jeden malý dějový zvrat hodnotím taktéž pozitivně).Tématicky nic objevného, ale kdo má slabost pro isolated Island horory, tak nejspíš neprohloupí. Za malý peníz bych řekl snaživé.Příběh 3/5, Akce 0/5, Humor 0/5, Násilí 2/5, Zábavnost 3/5 Hudba 3/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 3/5, Napětí 2/5, Emoce 2/5, Herci 3/5. 6/10. ()

oLí 

všechny recenze uživatele

Slušná atmosféra ( místy velmi ), kamera, prostředí, základ pro slušnej hororovej zážitek. Jenomže "dějově" je to přímo katastrofa, do půlky jsem ještě živil naději, že se to nějak zlomí, ale naopak to bylo ještě čím dál horší, nuda k posrání. A celý to působilo tak, jako by si tvůrci mysleli, že točí něco víc než jen obyčejný horor, fakt ne. V podstatě viz komentář uživatelky dubinak. 3/10 ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama