Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (47)

plakát

Bankrotáři (2003) (TV film) 

Milá komedie s výborným obsazením. Děj dobře napsaný s potencialem na klasicky film. Evidentně napjatý rozpočet pro televizní film je patrný a to je škoda.

plakát

Andílek na nervy (2015) odpad!

Kdyby to byl seriál tak by to bylo neuvěřitelně blbý, ale jako film ?!? to se snad ani nedá hodnotit. Herecké výkony na úrovni, ne hluboko pod úrovní, ochotníků z horní dolní. Strašný! Dokonce moje žena (která občas sleduje i Ordinaci) mi říkala ať to vypnu, že něco tak blbýho ještě neviděla :)

plakát

Vinaři (2014) (seriál) 

První série 4* (krása jihomoravského venkova, výborný Postránecký) druhá série 1* (pouze kvůli Hynkovi Čermákovi, jinak by to byl odpad).

plakát

Doktor Martin (2015) (seriál) 

Je to takové hezky české. Po celém týdnu stresu v práci chce člověk vypnout. Předvídatelná dějová linka a šablonovitost postav divákovi zaručí klid. Nemusí o tom, na co se kouká, sáhodlouze přemýšlet. Tento seriál si dle mého názoru neklade vyšší ambice. Já to mám rád. Rád si pustím klasické seriály nad nimiž není třeba přemýšlet a touto cestou relaxuji. Stejně jako první série vinařů to vytváří idylickou, kýčovitou, ale krásnou představu o moravské vesnici.

plakát

Smrtící parazit (2009) 

Nemám rád ekologické filmy a ekologická poselství. Film byl zdařilí a rozhodně se dá doporučit, patřil k lepšímu průměru. Bylo zde napětí, byl zde příběh a velká podobnost s Akty X. Nevadilo mi, že jsem téměř každou scénu předpokládal, i tak jsem se bavil

plakát

Draculovy nevěsty (1960) 

Velmi zdařilý klasický horor, velká škoda, že už dnes tohle nikdo neumí. Výborná napínavá atmosféra. Oceňuji, že ani po 50 letech nestranil film "šmrnc". Pěkná podívaná.

plakát

Vlkodlak (2010) 

Nebyla to vůbec špatná oddechovka na sobotní odpoledne. Když venku prší a není co dělat je tento snímek dobrou volbou. Hvězdné obsazení samozřejmě není zárukou převratné dějové linie, ale ruku na srdce. Je-li ústředním tématem tolikkrát propírané klišé, lze ho pojmout nějak inovativně v případě, že se chceme držet tradičních kulis. Domnívám se, že jde o důstojný zábavný snímek, který v zýdném případě neurazí a milovníky atmosféry "staré dobré" Anglie jistě potěší. Jsem duší romantik a proto jsem byl velmi mile překvapen... :)