Reklama

Reklama

Nebezpečný parazit je mezi námi! Musí se zničit ještě dříve, než zasáhne celou civilizaci. A je jen jeden způsob, jak ho zničit - vypálit celý povrch Země. (oficiální text distributora)

Recenze (188)

Dubro 

všechny recenze uživatele

Silno uvažujem o kúpe kosmodisku, osvedčenej, niekoľkokrát ocenenej a na dvojnohých ošípaných klinicky testovanej to zdravotnej pomôcke. Z takýchto priemerných filmov totiž nemám zhola nič, akurát tak boľavý chrbát. Ak sa situácia mnou sledovaných filmov dlhodobejšie nezmení, tak budem musieť zobrať to balenie že Kosmodisk Classic Set. Pre istotu. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

CO MYSLÍTE VY? CO UKONČÍ LIDSKOU RASU? OBROVSKÝ METEOR Z PŘÍMO Z NEBE? NEBO VŠICHNI VYHLADOVÍME? NEBO NÁS VŠECHNY SPROVODÍ ZE SVĚTA MALINKÝ BROUK?...../// Skupinka č.1 ví o nebezpečí. Skupinka č.2 ví hovno. Skupinka č.1 začne umírat. Skupinka č.2 ví pořád hovno, ale pomalu začne vymírat taky. Jane tečou z huby hnědý sračky a Evelin ji tvrdí: ,,TO BUDE V POŘÁDKU!“ (Kurevsky bych se divil.... a divila by se zřejmě i Jane.) CO BUDEME DĚLAT? Dej jí dýchání z úst do úst krávo! A fakt, ŠLA DO NĚJ! (zadrželi ji, škoda...). První půlka (možná i víc) se nese v podobném intelektuálním duchu. Naštěstí tu je spousta otázek (co bude s klukem, kterýmu krvácí pinďour?). Tvůrci zručně využili změny prostředí, ale to ostatní už taková změna není. Ale když konečně pochopí, co vlastně chtějí ukazovat, je to ucházající drámo. Prostě to je nestandartně vypadající horůrek, kterej skončí naprosto standartně. Arktida, lední medvěd a Val Kilmer jsou jen takový šidítka. LIDÍ JE NA SVĚTĚ JAKO SRAČEK. Souhlas! A kvůli pořádnýmu sci-fi hororu bych se klidně stal ekoteroristou! Co vy? Taky jste čekali jiný Věci ? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych si zase zakřičet KA-MA-NAL-RJU! 2.) Chtěl bych zase vidět podvyživenýho ledního medvěda. 3.) Chtěl bych zase vidět někoho močit krev. 4.) Chtěl bych zase někoho zachraňovat. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se a nejsem zklamaný, takže palec nahoru. Sice to na mne působilo dojmem, jakobych už všechno viděl předtím někde jinde, ale nerušilo mně to. Více než zprvu očekávanou Věc mi snímek spíš připomněl díl Ice z Akt X (což už zmínil CISTICZ) nebo vážně pojatý Cabin Fever. Atmosféra ze začátku trochu drhne, ale časem se znatelně lepší a od určitého momentu zásadně přispívá k velmi příjemně nepříjemné podívané. The Thaw je sympatický sci-fi horor, jehož zhlédnutí můžu doporučit. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Globální oteplování je prevít a to i přesto, že to náš vševědoucí Vašek vidí jinak. On ovšem neví, že díky tajícím ledovcům se na svět dostanou brouci, kteří způsobili vyhynutí mamutů a teď mají políčeno na lidstvo. Takže scénář dostatečně blbej na to, aby to byla strašná nuda. A to byla. Jediné, co stálo jakž takž za řeč, byli samotní brouci a některé gore scény. Ale to je tak vše. Zklamán ale nejsem, protože jsem vůbec nic nečekal. 20% ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Studená pustina je jako stvořená na rozehrání nějakého drsného sci-fi dramatu, ve kterém se ocitne skupinka lidí, naprosto izolovaná od zbytku civilizace. Ta tu svádí nerovný boj o naši budoucnost s nevypočitatelným nepřítelem, jako tomu bylo například v Carpenterově THE THING. Tvůrci vybrali dostatečně odporného hajzla, který se divákovi docela hnusí, a už jen při jeho představě mu naskakuje husí kůže. Nevím jak vám, ale mně osobně pohled na otevřenou ránu plnou larev nedělá zrovna dobře, a tady jsem si jich užil až příliš. Některé scény jsou pro silné žaludky, třeba takovou sekvenci s ledním medvědem nebo usekáváním infikované ruky si jistě zapamatujete. Film ale poukazuje i na jeden z největších ekologických problémů a to globální oteplování naší planety. Lidí je jako sraček, což pro Zemi začíná být neúnosné. Nesmíme se tedy divit, že matka příroda si musí najít cestu, jak počet obyvatelstva redukovat na přijatelnou normu. Hrozba nemusí přijít pokaždé z dalekého kosmu, a možná právě tající Arktida nám zjeví hrůznou pravdu. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo v Britskej Kolumbii v Kanade. (Danny88)

Reklama

Reklama